Kaakaopyhisten syyskausi 2017 on alkanut!

Alakouluikäisten kaakaopyhis Launosten Kirkkiksellä ja Läyliäisten Keitaalla. Toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla koska vain. Kaakaopyhistä vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Katso ajat ja paikat tapahtumakalenterista. Lisätietoja Sirpa Herraselta.

KERHOT KEVÄÄLLÄ 2017 (Syksyn kerhokausi käynnistyy viikolla 36). Tämä sivu päivitetään elokuun aikana.

Kerhotoiminta käynnistyy tänä keväänä viikolla 3. Kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua (paitsi kokkikerhoihin). Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kerhoissa kokkaillaan, pelaillaan, askarrellaan tai ulkoillaan sekä hiljennytään hartauden äärelle. Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikaan eivätkä arkipyhinä. Kerhot päättyvät viimeistään viikolla 20.

Kerhokausi käynnistyy viikolla 3.

Kirkonkylän kerho kokoontuu virastotalon nuortentilassa

Kokkikerho kokoontuu maanantaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu alakouluikäsille. Kerhomaksu on 10€/kevät. Kerhoa ohjaavat Aino Juote ja Milja Niemelä.

Launosten kerhot kokoontuvat koululla seurakunnan tilassa ja koulun liikuntasalissa:

Kokkikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-19.30. Kerho on tarkoitettu 4.-5.luokkalaisille. Kerhomaksu on 10€/kevät. Kerhoa ohjaavat Elsa Typpö, Ida Varis ja Ronja Manninen. Ilmoittautumiset saija.lohikoski@evl.fi tai 050-3598349.

Liikkakerho kokoontuu koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 17.00-18.00. Kerho on tarkoitettu 1.-3.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Aino Varis ja Senja Typpö.

Kormun kerho kokoontuu koululla

Monitoimikerho kokoontuu torstaisin klo 18.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 1.-4.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Seidi Myllykoski ja Selina Ingalsuo.

Perhesählyt:

Perhesählyssä koko perhe voi nauttia liikunnan riemusta muiden perheiden kassa. Sählyt ovat tarkoitettu lähinnä alakouluikäisille ja heidän vanhemmilleen. Sählyt ovat maksuttomia, mutta oma maila, pallo, sisäpelikengät sekä juomapullot mukaan (toki muutamia lainamailoja on tarjolla). Tiedustelut ja ilmoittautumiset Saijalle p. 050-3598349 tai etunumi.sukunimi@evl.fi

Perhesähly kokoontuvat seuraavasti:

Läyliäisten koulun liikuntasali perjantaisin klo 18.00-20.00. Viimeinen kerta 24.3

Launosten koulun liikuntasali perjantaisin klo 18.00-19.00.

PERHESÄHLYT JATKUVAT 13.1.2017

Saija Lohikoski