Anna jokaisen löytää ystävä
Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on

Leirit ja leiripäivät sykstyllä 2017

7-leiri VAIN JA AINOASTAAN 7.-luokkalaisille Kesijärven leirikeskuksessa 9.-10.9. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Luvassa monenlaista mukavaa leiripuuhaa. Tätä et halua missata!!!

1-4.–luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 30.9-1.10. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. LEIRI ON TÄYNNÄ.

4-6.-luokkalaisten syysloman aloitusleiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 14.-15.10. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leiri järjestetään yhdessä Hausjärven seurakunnan kanssa. LEIRI ON TÄYNNÄ.

Leireillä puuhastellaan askartelun, ulkoilun sekä pelailun merkeissä. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen puuhakas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle.

Syyslomalla seikkaillaan Vanhassa Pappilassa!!

Lähde mukaan seikkailemaan Hausjärven Vanhaan Pappilaan. Päivän aikana seikkailemme Pappilan lähimaastoissa etsien kadonnutta aarretta. Ohjelmassa on myös askartelua ja paljon muutakin.

Seikkailuun lähdetään bussilla niin, että Läyliäisistä bussi lähtee klo 8.50. Kierrämme tarvittaessa Lopen linja-autoaseman sekä Launosten kautta Hausjärvelle. Kotiin lähdemme Hausjärveltä klo 17.00. Retken hinta on 5€ (sisältäen matkat ja ruokailut).

Seikkailut Vanhassa pappilassa järjestetään seuraavasti:
1.-4. luokkalaiset tiistaina 17.10.2017
4.-6. luokkalaiset keskiviikkona 18.10.2017

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle (etunimi.sukunimi@evl.fi tai 050-3598349) viimeistään ke 11.10.2017 klo 16 mennessä.

Muut tapahtumat

Kaakaopyhikset aukaisevat taas ovensa eri kylillä. Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa. Pyhiksessä on tarjolla pieni välipala.  Pyhikset ovat maksuttomia.

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 Launosten koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä .
  • Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30. Läyliäisten Keitaalla (Saunatie 3)

10-synttäreitä juhlitaan perjantaina 15.9 klo 18.00 alkaen Lopen kirkossa. Päivänsankareille lähetetään henkilökohtaiset kutsut. Luvassa on herkkuja ja juhlahumua!

10-synttäreillä esiintyy Pekka Laukkarinen Duo. Konsertti alkaa noin 19.15, ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Konserttiin on vapaa pääsy!

Perheille suunnatut messut Lopen kirkossa:

• Toiminnallinen perhemessu ja ruokailu reformaation juhlavuoden merkeissä 1.10 klo 10.00
  • Partiomessu 29.10 klo 10.00. Messussa on partiolaisten lupauksenanto.
  • Perhemessu Lopen kirkossa 5.11.

Inkkari-ilta Kesijärven leirikeskuksessa keskiviikkona 15.11. Ilta alkaa klo 17.30 ruualla ja sen jälkeen on mukavaa yhteistä puuhaa aikuisille ja lapsille. Ilta päättyy noin klo 20.00. Ilmoittautumiset Sirpa Herraselle numeroon 050-3739356. Illan järjestää seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

Launosten joulupolku la 9.12. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö on mukana tapahtumassa.

Jo perinteeksi muodostunut jouluinen retki Vivamon raamattukylään järjestetään perjantaina 15.12. Hinta 15€/ aik. ja 10€/lapset (alle 3v. veloituksetta). Hinta sis. matkan, vaelluksen sekä joulupuuron ja –kahvin vaelluksen jälkeen. Lähtö klo 16.15 ja paluu noin klo 21. Ilmoittautumiset pe 1.12 klo 16 mennessä Saijalle.

Jouluvaellus Ihmeellinen Ilo vie vaeltajat keskelle joulun tapahtumia. Enkeli ilmoittaa Vapahtajan syntymästä kedon paimenille. He lähtevät juoksujalkaa katsomaan seimen salaisuutta, vastasyntynyttä Jeesus-lasta. Hänen luokseen löytävät tiensä myös tähteä seuraavat Itämaan tietäjät. Tallista seimen keskeltä löytyy joulun Ihmeellinen ilo!!

Leirien ja retkien hinnat ovat ev.lut.kirkon jäsenille. Muiden osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Kuva 005

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p.050-4264100