Anna jokaisen löytää ystävä
Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on

Leirit ja muut tapahtumat keväällä 2017

1-3 -luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 10.-11.3.2018. Leiri järjestetään yhdessä Hausjärven seurakunnan kanssa. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

3-6 –luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 7.-8.4.2018.

Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

Leireillä on mahdollisuus askarrella ja pelailla ulkona. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen touhukas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle.

Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle etunimi.sukunimi@evl.fi tai 050-3598349

Kesäleirit 2018:

15.-16.6. 1.-3.luokkalaiset

17.-18.6. 3.-4.luokkalaiset

19.-20.6. 4.-6.luokkalaiset

Leirit järjestetään yhdessä Hausjärven seurakunnan kanssa. Leirimaksu on 15€/leiri ja se kerätään leirille saavuttaessa. Mahdollista on, että 3.-4.lk ja 4.-6.lk leirit yhdistetään yhdeksi kahden yön leiriksi, jos osallistujia on vähän. Tällöin leiri on 18.-20.6 ja leirimaksu on 25€. Ilmoittautumiset saijalle.

Kesäleireillä on luvassa monenlaista kivaa leiripuuhaa, kuten askartelua, raamattujuttuja, ulkoilua, iltanuotio sekä PALJON uimista!

Ilmoittautumiset Saijalle: saija.lohikoski(at)evl.fi tai 050-3598349

Muut tapahtumat:

Kaakaopyhikset aukaisevat taas ovensa eri kylillä. Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa. Pyhiksessä on tarjolla pieni välipala.  Pyhikset ovat maksuttomia.

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 Launosten koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä .
  • Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30. Läyliäisten Keitaalla (Saunatie 3)

Yhteinen brunssi ja perhemessu sunnuntaina 18.3. Lopen kirkossa. Aamu alkaa yhteisellä brunssilla klo 10. Sen jälkeen on perhemessu klo 11. Ilmoittaudu brunssille viimeistään to 15.3 klo 16 mennessä Saijalle.

Kaikkien kokkikset (eli kaikille tarkoitetut kokkikerhot kokoontuvat nuortentilassa Pilpalantie 3, Loppi)

• 12.2. Laskiaisen laskut. Herkutellaan ainakin laskiaispullilla. Mahdollisuus mäenlaskuun (sään salliessa)
  • 19.3. Pääsiäisen iloa. Mahdollisuus mm. koristella virpomisvitsoja palmusunnuntaita varten.
  • 2.5. Vappuhulinaa. Tarjolla ainakin munkkeja ja simaa.

Ruokana Kaikkien kokkiksessa on kaikille maistuvaa kotoista ruokaa. Iltapäivä alkaa askartelulla klo 15 ja noin klo 16 aloitetaan kokkailu. Askarteluja voi toki jatkaa kokkailun lomassakin. Kaikkien kokkikseen ovat nimensä mukaisesti kaikki tervetulleita, mutta ilmoittaudu kuitenkin diakonissa Auli Kovalaiselle p. 050-3833480 tai auli.kovalainen@evl.fi. Kaikkien kokkikset ovat maksuttomia.

Tyttöjen omat iltapäivät. Tervetuloa mukaan tekemään ihania tyttöjen juttuja. Luvassa on askartelua ja ehkä leipomistakin. Illat ovat maksuttomia. Ilmoittautumiset Saijalle

• kirkkoherranviraston alakerran nuortentila ke 14.2 ja ke 28.3 klo 15-17.
  • Launonen, kerhotila Kirkkis pe 16.3 ja pe 6.4 klo 14-16.

Retki Vivamon raamattukylän pääsiäisvallukselle pe 30.3. Lähtö klo 11.15 kirkkoherranviraston parkkipaikalta. Syömme Vivamossa ennen vaellusta lounaan ja nautimme vielä päiväkahvit vaelluksen jälkeen. Hinta 25€/aikuiset ja 10€/lapset (4-12v.).  Alle 4v. veloituksetta.

Hinta sisältää matkan, päivällisen ennen vaellusta, vaelluksen sekä kahvin vaelluksen jälkeen.

Pääsiäisvaellus kestää 1,5h ja se tapahtuu ulkona. Ilmoittautumisen Aulille auli.kovalainen(at)evl.fi tai  050-3833480 viimeistään 19.3 klo 16 mennessä. Pääsiäisvaellus kestää 1,5h ja se tapahtuu ulkona.

Palmusunnuntaina Jeesus ratsastaa Jerusalemiin kansanjoukon hurratessa. Pian ehtoollisen jälkeen opetuslasten välit joutuvat koetukselle. Juudas kavaltaa, ja Pietari kieltää Jeesuksen. Vaellamme kohti Golgataa Jeesuksen kantaessa ristiä selässään.  Kolme ristiä kalliolla.

Naiset saavat enkeliltä viestin haudalla: "Ei hän ole täällä, Hän on noussut kuolleista!"

Vohvelikahvila avaa ovensa kerhotila Koppiksella ti 22.5 klo 13-15. Tarjolla vohveleita (suolaisella ja makealla täytteellä), vohvelikeksejä sekä vohvelikangas askartelua. Luvassa siis kivaa keväistä puuhaa.

Kuva 005

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p.050-4264100