Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin sanan levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Seurakunnassamme toimii Lähetyksen päiväpiiri valmistaen tuotteita myytäväksi lähetystyön tukemisesksi.

Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

Lähetyksen päiväpiiri

Kerhotila Koppis. Viertotie 1, tiistaisin klo 12–15:  30.1., 13.2., 27.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4., 8.5., 22.5.

(***näillä kerroilla myös askarteluohje***)

Muita tilaisuuksia :

Su 28.1. klo 18 Lähetysilta srk-salissa. Vieraina Medialähetyksestä (SANSA) Ilkka Kastepohja sekä Taiwanilta Brad Yu  vaimonsa kanssa.

ke 21.3. lusikkaleipätalkoot ja mämmitalkoot

to 22.3. mämmitalkoot

pe 23.3. piirakkatalkoot

KAIKKI talkoot Kesijärven leirikeskuksessa osoitteessa Nikulantie 210, ilmoittaudu Ullalle

Pääsiäismyyjäiset pe 23.3. seurakuntasalissa klo 18.

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Ulla Lähdekorpi
diakoni-lähetyssihteeri