Tervetuloa mukaan seurakuntamme nuorten toimintaan!

Lopen ev.lut. seurakunnan nuorisotyö koostuu viikkotoiminnasta, isostoiminnasta ja leireistä ja retkistä. Olemme mahdollisuuksiemme mukaan läsnä ja tavoitettavissa niin loppilaisille nuorille kuin heidän perheilleenkin elämän eri vaiheissa ja kysymyksissä.

Nuorisotyön Syysohjelma 2017 (pdf-tiedosto) on ladattavissa tästä! Seuraavassa lisää toiminnastamme.

Nuortenillat - Cafe Backstage

Torstaisin klo 18-20 ajalla 17.8.-14.8.2017.

Nuori seurakunta kokoontuu torstaisin Sanan ja kaffe -kupin äärelle Café Backstagelle kulkemaan kappaleen matkaa yhdessä, hiljentymään, iloitsemaan, kantamaan toistemme kuormia, nauttimaan Taivaallisen Isämme antamasta ainutkertaisesta ja ihmeellisestä elämästä! Musiikkia ja mukavia hetkiä Kaikkivaltiaan hyvässä hoidossa! Tuo itsesi ja kaverisi tullessasi!

Halutessasi voit ilmoittautua vastuuvuorolaiseksi, leireille, retkille, hakea isoseksi yms.! Illan vastuuhenkilöt saapuvat paikalle klo 17.00.

[EI nuorteniltaa: 12.10., 19.10. ]

Mikä on "Café Backstage"?

Café Backstage on Lopen seurakunnan nuorisotyön nuortentila Lopen kirkonkylässä (Pilpalantie 3). Tilan nimi on valittu loppilaiseten nuorten ehdotusten pohjalta jokunen vuosi sitten. Café Backstage on paikka kohdata ja tulla kohdatuksi. Siellä on tilaa uskoa, epäillä, kysellä, etsiä ja löytää. Kelpaat sellaisena kuin olet! Cafe Backstage  tarjoaa toimintaa nuorille syksystä kevääseen torstai-iltaisin klo 18-20 erillisen ohjelman mukaan. Tilassa kokoontuvat muina aikoina niin isoskoulutettavat, kerholaiset kuin varttuneempi väkikin omien aikataulujensa mukaan.

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT  SYKSY 2017

• 19.7.2017 klo 13-16, Oloiltapäivä, Café Backstage
  • 26.7.2017 klo 13-16, Oloiltapäivä, Café Backstage
  • 17.8.2017 klo 14-18 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen ja syksyn 1. nuortenilta klo 18-20! Café Backstage
  • 12.10.2017 klo 1830 Gospel-konsertti: PARK7 live @ Loppi! Elmola. Vapaa pääsy. www.park7.fi
  • 18.11.2017 Maata Näkyvissä –festarit Turussa! Hinta 25/50€ ilm. ja lisätiedot Kari M.
  • 1.-3.12.2017 Nuortenperinteinen Adventtileiri ´17 Kesijärvellä! Hinta 25€/50€. Ilm. ja lisätiedot Kari M.
  • 7.12.2017 klo 18-20 Suomi100 –nuortenilta, Café Backstage. Lisätietoja syksyn mittaan. :-)
  • 14.12.2017 Nuorisotyön 18. Jouluglögit klo 14-17.30 välillä non-stoppina, Café Backstage.
  • 14.12.2017 Viikkomessu klo 18.00 Lopen Kappeli.

Yleistä seurakunnan leireistä ja reissuista:

Leirien ja retkien osallistumismaksut ovat ev.lut. kirkon jäsenille 25€. Muiden osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Voit ilmoittautua maksullisiin tapahtumiin nuortenilloissa, koulupäivystyksen yhteydessä, isostoiminnan kokoontumisissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvitsemme nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja ruoka-aineallergiasi sekä muut terveyteesi olennaisesti liittyvät tiedot sekä tiedon seurakuntaan kuulumisestasi. Lisäksi tarvitsemme alaikäisiltä vanhemman tai huoltajan yhteystiedot. Varmistathan vanhemmiltasi ennen ilmoittautumista, että saat osallistua.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia! Se tarkoittaa, että ainoastaan sairastuminen tms,. vakavampi syy on hyväksyttävä peruste jättää saapumatta paikalle. Alaikäisten peruutukset hyväksytään vain vanhemmilta tai huoltajalta. Lisätiedot Karilta.

Koulupäivystys

Tiistaisin klo 11:50-12:30:Lopen yläkoululla ja lukiolla (B-talo, opettajan-huoneen vieressä oleva neuvotteluhuone). Olemme paikalla:

• 15.8.2017
  • 19.9.2017
  • 10.10.2017
  • 14.11.2017
  • 12.12.2017

Meidät tavoitat puhelimella, Whatsapilla, sähköpostilla, Facebookin kautta tai kirkkoherranvirastolta.

Älä jää yksin— Ota yhteyttä!

NUORISOTYÖ SOMESSA

Pysy ajantasalla seurakunnan nuorisotyön kuvioista ja käänteistä - liity facebook -yhteisöömme klikkaamalla TÄSTÄ! Liittyäksesi palveluun, sinun tulee olla rekisteröitynyt facebookiin.

Pääasialliset "hästägit", eli tunnisteet joita käytämme: #ripari2016 #loppievlnuoret #nuorisotyö #isoset #loppi #kirkko #nuoret #rippikoulu #usko #Jeesus #seurakunta

Muuta huomionarvoista:

Bänditoiminnasta kiinnostuneet! Ottakaa  yhteyttä Kariin 050-5334813 tai sähköpostilla.

Nuorten aikuisten toiminta, ota yhteyttä työntekijöihin ja kysy lisätietoja!

Tule juttelemaan arkipäivän kuulumisista, uusista ideoistasi, tai mistä tahansa aiheesta. Henkilökohtainen, luottamuksellinen keskustelu on mahdollista erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä mutta voit varata ajan myös juuri sinulle. Asian ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan ihan tavallisistakin asioista voi jutella. Koulujen loma-aikoina (pl. työntekijöiden lomat) tavoitat työntekijämme matkapuhelimista tai Facebookista. Myös kirkkoherranvirastoon kävelemällä saatat tavoittaa, kannattaa kuitenkin soittaa tai tekstata etukäteen.

Olemme kuulolla!

Kari Mononen