Vanhemman väen retkipäivä Kesijärvelle

Kesijärven leirikeskus

Retkipäivä on yhdessäolon aikaa. Aloitamme hartaudella, nautimme kuuluisan maittavan Kesijärven lounaan ja kuulemme ja näemme erilaista ohjelmaa ennen kahvia ja kotiinlähtöä.

Retkipäivään ovat tervetulleita kaikki yhteyttä kaipaavat ikäihmiset. Ilmoittaudu ennakkoon tai viimeistään edelliseen tiistaihin mennessä Auli Kovalaiselle p. 050 383 3480. Osallistumismaksu 8e. Retkipäiviin on järjestetty kuljetus. Omavastuuhinta 4e kuljetusmaksua maksetaan kuljettajalle.

Vanha kirkko

Kansanlaulukirkko, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Kirkkopelimannit: Raimo Raussi (viulu), Anne Luostarinmäki (viulu), Tuija Rannanmaa (huilu), Kirsi Jaakkola (harmonikka) ja Martti Laulaja (basso)

Lopen kirkko

Psalttamus - pelimannivirsiä, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Senni Valtonen (puhaltimet, urut, avainviulu, laulu, kantele) ja Timo Alakotila (piano, harmoni).

Lopen kirkko