Papas no mamas -mieskuoron konsertti

Papas no mamas -lauluyhtyeen konsertti

Tervetuloa kuuntelemaan – myös naiset – Lopen kirkkoon puhdasta miesenergiaa, pappoja vailla yhtään mammaa. Konsertti on Lopen kirkossa lauantaina 11.6. klo 17.

Papas no Mamas on pitkästi toistakymmentä vuotta toiminut, maksimissaan lähes parinkymmenen miehen vahvuinen lauluyhtye, joka laulaa ilman säestystä hengellistä musiikkia. Terminä tälle musiikintyylille on a cappella, ”kappelityyliin”. Heidän ohjelmistonsa muodostuu ennen muuta virsikirjan virsistä, mutta myös negrospirituaaleista ja muusta hengellisestä musiikista.

Papat tarjoavat unohtumattoman kuulokokemuksen, jota ilmentää sanan puhuttelevuus raikkaan puhtaissa miesäänissä.

Vapaa pääsy

Vanha kirkko

Kansanlaulukirkko, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Kirkkopelimannit: Raimo Raussi (viulu), Anne Luostarinmäki (viulu), Tuija Rannanmaa (huilu), Kirsi Jaakkola (harmonikka) ja Martti Laulaja (basso)

Psalttamus - pelimannivirsiä, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Senni Valtonen (puhaltimet, urut, avainviulu, laulu, kantele) ja Timo Alakotila (piano, harmoni).