Gospel-konsertti: HERZ live @ Loppi

Gospel-konsertti: HERZ live @ Loppi

Elmola, Opintie 2, 12700 Loppi

HERZ on suomalaisen gospel-kulttuurin uusimpia ja kirkkaimpia tähtiä. Energistä ja raikasta poppia hyvällä fiiliksellä. Tule kokemaan ja kuuntelemaan!

HERZ konsertoi Lopella kahden keikan verran: Ensin Lopen yläkoulun ja lukion oppilaille, opettajille ja henkilökunnalle kesken koulupäivän ja illalla suurelle yleisölle avoimessa iltakonsertissa, johon kutsumme erityisesti juuri rippikoulunsa aloittavia nuoria. Konserttiin on vapaa pääsy.

Musiikki saa koskettaa ja sillä voi olla merkitystä. HERZ haluaa keikoillaan kohdata yleisön, eikä popata päämäärättömästi itselleen.

Lisää infoa, kuvia ja videoita löydät HERZin kotisivuilta: www.herzmusic.com

Kari Mononen

Jatta Kärkkäinen

Lopen yläkoulu ja Lukio, B-rakennuksen neuvotteluhuone

Koulupäivystys

Nuorisotyö päivystää Lopen Yläkoululla ja Lukiossa.

Vanha kirkko

Kansanlaulukirkko, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Kirkkopelimannit: Raimo Raussi (viulu), Anne Luostarinmäki (viulu), Tuija Rannanmaa (huilu), Kirsi Jaakkola (harmonikka) ja Martti Laulaja (basso)

Lopen kirkko

Psalttamus - pelimannivirsiä, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Senni Valtonen (puhaltimet, urut, avainviulu, laulu, kantele) ja Timo Alakotila (piano, harmoni).