Punainen sulka- joulukonsertti

Janne Tulkki ja orkesteri

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa Punainen sulka- keräykselle.

2017 tekoa nuorten hyväksi Suomessa –  Punainen Sulka- keräys antaa tukea nuorten elämänhallintaan ja syrjäytymisen ehkäisemiseen
Nuorten tukemiseen on yhdessä keräyskumppaneiden kanssa valittu neljä osa-aluetta: syrjäytymisen ehkäiseminen, päihteettömyys, elämänhallinta ja mielenterveys. Keräysvaroilla lionsklubit ovat sitoutuneet tekemään vähintään 2017 tekoa nuorten hyväksi Suomessa yhteistyössä keräyskumppaneiden kanssa. Keräyksen kumppanit ovat Aseman Lapset ry, Tukikummit-säätiö, Ehyt ry, Partiolaisten kansalaiskasvatusohjelma, Näkövammaisten liiton nuorten opintotoiminta, Lasten ja nuorten säätiön Myrsky-taideterapiahanke sekä Yeesi ry. Lionsklubit jakavat 25 prosenttia keräyksen tuotosta nuorisotyöhön omalla kotipaikkakunnallaan.

Taina Sulkanen

Vanha kirkko

Kansanlaulukirkko, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Kirkkopelimannit: Raimo Raussi (viulu), Anne Luostarinmäki (viulu), Tuija Rannanmaa (huilu), Kirsi Jaakkola (harmonikka) ja Martti Laulaja (basso)

Psalttamus - pelimannivirsiä, Loppi Soitto -musiikkitapahtuma

Senni Valtonen (puhaltimet, urut, avainviulu, laulu, kantele) ja Timo Alakotila (piano, harmoni).