Vohvelikahvila on Tour!

Vohvelikahvila on Tour! Kerhotila Koppis

vohvelikahvila kerhotila Koppiksella

Vohvelikahvila on Tour!!

Tule nauttimaan kevään ilosta, muistelemaan menneitä sekä askartelemaan uutta, ihastuttavaan Vohvelikahvilaan. Vohvelikahvilassa on mahdollista tehdä käsitöitä kouluajoilta tutusta vohvelikankaasta. Jos sinulla on tallessa lapsuuden vohvelikangastöitä, niin tuo niitä mukanasi yhdessä ihasteltavaksi. Jos et ole koskaan tehnyt mitään vohvelikankaasta, tule silti, opetellaan yhdessä.

Vohvelikahvila lähtee keväiselle kierrokselle seuraavasti:

Koppis 22.5 klo 13-15 (os. Viertotie 1, Loppi)

Kirkkis 28.5 klo 13-15(seurakunnan kerhotila Launosten koululla)

Tarjolla on vohveleita niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä sekä tietenkin kahvia ja vohvelikeksejä. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi. Käsitöihin tarvittavat materiaalit tulevat seurakunnalta.

Tervetuloa siis kaikki vohvelisankarit vauvasta vaariin!!

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Lopen kirkko

Messu, vapaa-ajan loppilaisten kirkkopyhä

liturgina Sari Salmi, kanttorina Eerika Saarikoski

Kesijärven leirikeskus

Kaikille avoimet saunaillat Kesijärven leirikeskuksen rantasaunalla (Nikulantie 210, Launonen)

Sauna lämpimänä tiistai-iltaisin 3.7.-14.8. klo 17-20. Yhteissauna, uimapuku mukaan! Rantasaunan lämmityksestä huolehtii Pirjetan Partio.

Lopen tori

Lähetys Lopen iltatorilla