Vohvelikahvila on Tour!

Vohvelikahvila on Tour! Launosten kerhotila

Vohvelikahvila Launosten Kirkkiksellä!

Vohvelikahvila on Tour!!

Tule nauttimaan kevään ilosta, muistelemaan menneitä sekä askartelemaan uutta, ihastuttavaan Vohvelikahvilaan. Vohvelikahvilassa on mahdollista tehdä käsitöitä kouluajoilta tutusta vohvelikankaasta. Jos sinulla on tallessa lapsuuden vohvelikangastöitä, niin tuo niitä mukanasi yhdessä ihasteltavaksi. Jos et ole koskaan tehnyt mitään vohvelikankaasta, tule silti, opetellaan yhdessä.

Vohvelikahvila lähtee keväiselle kierrokselle seuraavasti:

Kirkkis 28.5 klo 13-15(seurakunnan kerhotila Launosten koululla)

Tarjolla on vohveleita niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä sekä tietenkin kahvia ja vohvelikeksejä. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi. Käsitöihin tarvittavat materiaalit tulevat seurakunnalta.

Tervetuloa siis kaikki vohvelisankarit vauvasta vaariin!!

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Kesijärven leirikeskus

Juhannusjuhla

Tilaisuus alkaa klo 17 lipunnostolla, kahvit ym. Klo 18 juhannushartaus ja Suvilinnun lauluja, klo 19 tarjolla makkaraa (Huom! tänä vuonna ei ole kokkoa)