von Qvantenin säätiön apurahat jälleen haettavina

30.7.2017 14.20

K.F.A. JA EDLA JOHANNA VON QVANTENIN OPINTORAHASTOSÄÄTIÖ

julistaa haettavaksi apurahoja jatko-opintoja varten ammattiin valmistavissa oppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Säätiö myöntää apurahoja tänä vuonna hakijoille jotka ovat syntyneet v. 1991 tai myöhemmin.

Hakijan on oltava Lopen seurakunnan nykyinen tai entinen jäsen. Jos hakija ei ole Lopen seurakunnan jäsen, hakemisen edellytyksenä on että hän on toisen ev.lut. seurakunnan jäsen ja on jatko-opintojensa aloittamista edeltävien viiden vuoden aikana ollut vähintään kolme vuotta Lopen seurakunnan jäsen.

Apurahoja jaettaessa kiinnitetään huomiota hakijan menestymiseen opinnoissa sekä varallisuusasemaan. Apurahoja myönnetään nyt 57. kerran. Tällä kertaa jaossa on yhteensä 30 000 euroa.

Apurahoja haetaan säätiön hallitukselta vakiomuotoisella hakukaavakkeella. Hakukaavakkeita voit hakea Lopen kunnan palvelupisteestä Lopen kirjastosta. Hakukaavakkeen voit tulostaa tästä linkistä.

Hakemus on täytettävä huolellisesti kaikilta osin. Hakemukseen on liitettävä oppilaitoksen allekirjoituksella varustettu opiskelutodistus ja hakijan verotustodistus.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 16.10.2017 mennessä Lopen pääkirjastoon tai postitse osoitteella: von Qvantenin Opintorahastosäätiö, Lopen kunta, Yhdystie 5, 12700 Loppi. Myönnetyt apurahat maksetaan joulukuun 2017 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa säätiön hallituksen puheenjohtaja, Tuomas Hynynen, puh. 040 -411 0101.

Lopella 19.3.2017

K.F.A. ja Edla Johanna von Qvantenin Opintorahastosäätiön hallitus