LEIRITYÖNTEKIJÄ RIPPIKOULULEIREILLE

19.1.2018 18.21

Lopen seurakunta hakee

LEIRITYÖNTEKIJÄÄ

kahdelle rippikoululeirille (leirijaksot 4.6–11.6, konfirmaatio 17.6 sekä leirijakso 25.6–2.7, konfirmaatio 8.7). Toivomme, että pääset osallistumaan ennen kumpaakin leiriä ohjaajatapaamiseen sekä konfirmaatioihin. Palkkaamme tehtäviin yhden henkilön.

Tehtävä sopii papiksi, nuorisotyönohjaajaksi (AMK), kanttoriksi tai muuta soveltuvaa alaa opiskelevalle. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta leirityöstä, iloista, rentoa ja avointa leirimieltä, sitoutumista seurakunnan arvoihin ja toimintatapoihin, sekä kykyä toimia joustavana osana ohjaajatiimiä. Arvostamme myös kokemusta erilaisten oppijoiden kanssa toimimisesta.

Palkkaus KIRVESTES mukainen. Leirityöntekijä palkataan määräaikaiseen työajattomaan virkasuhteeseen.

Lisätiedot seurakuntapastori Sari Salmi 050-553 4018 sari.a.salmi@evl.fi. Hakemukset cv:n kanssa 28.2.2018 mennessä Lopen seurakunta, Pilpalantie 3, 12700 Loppi, kuoreen tunnus ”leirityöntekijä” tai sähköpostitse loppi.seurakunta@evl.fi, otsikkoon ”leirityöntekijä”.