Nuorisotyön 19. Jouluglögit

Nuorisotyön 19. Jouluglögit Virastotalo

Nuorisotyö tarjoaa perinteiset jouluglögit jo 19. kerran seurakunnan nuortentilassa

Lopen seurakunnan nuorisotyö tarjoaa perinteiset jouluglögit jo 19. kerran seurakunnan nuortentilassa (Café Backstage, Pilpalantie 3, Loppi)

Poikkea nauttimaan kuppi kuumaa glögiä ja kohtaamaan kavereita, banhoja tuttuja, työntekijöitä ja rauhoittumaan hetkeksi!

Muistathan klo 18.00 alkavan Viikkomessun Lopen Kappelissa.  Messun ovat valmistelleet seurakuntamme isoskoulutettavat.

TERVETULOA! :-)

.

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä. Paikka vain olla.