Retki kirkkoherran väitöstilaisuuteen

Helsingin yliopisto

Seurakunta tekee retken kirkkoherran väitöstilaisuuteen

Lopen kirkkoherra Tuomas Hynynen väittelee tohtoriksi Helsingin yliopistossa lauantaina 9.11.2019 klo 10. Hynynen on tutkinut väitöskirjassaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon eettistä opetusta, tarkemmin kirkon toimielinten kannanottoja erilaisiin eettisiin kysymyksiin.

Lopen seurakunta järjestää retken tilaisuuteen. Retkelle lähdetään lauantaina 9.11. klo 7.45 Lopen kirkkoherranviraston pihasta. Kyytiin pääsee myös Jokiniementien ja tien 132 varresta eli Sajaniemestä ja Läyliäisiltä. Kuljetusten hinta on aikuisilta 15e, lapsilta 10e. Retken hinta ei sisällä ruokailuja.

Väitöstilaisuus kestää todennäköisesti 2-3 tuntia, joten eväät tai tukeva aamiainen on suositeltava. Paluumatkalle Helsingistä lähdetään klo 14, joten ennen paluumatkalle lähtöä ehtii halutessaan käydä syömässä omakustanteisesti tai piipahtaa ostoksilla.

Väitöstilaisuuteen voi tulla tavallisissa arkivaatteissa. Väitöstilaisuuden jälkeen kirkkoherra tarjoaa kakkukahvit yliopistolla. Kahvipöydässä voi halutessaan antaa vapaaehtoisen kahvirahan tyttöjen lukutaidon edistämiseen kehitysmaissa Naisten pankin kautta.

Retkelle ilmoittaudutaan viimeistään pe 25.10. kirkkoherranvirastoon, loppi.seurakunta@evl.fi tai 050 426 4100. Myöhemminkin pääsee mukaan, jos bussissa on tilaa.

Kirkkoherran väitöskirja tulee saataville pdf-muodossa lokakuun lopussa Helsingin yliopiston internet-sivuille.

Messu, 3. adventtisunnuntai

Liturgi Ilkka Juote, saarna Lasse Jussila Hämeen Kansanlähetys ry:stä, kanttori Anne Laulajainen. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Suomen Lähetysseuran yhteislaulutilaisuus Riikka Leppänen, Sari Salmi, Anne Laulajainen

LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT ja kerhojen joululuhla

Sirpa Stenblom ja lastenohjaajat, Anne Laulajainen