Lopen kirkko

Pilpalantie 1 , 12700 Loppi

Lopen kirkko

Lopen kirkko (Pilpalantie 1) rakennettu 1885-87, paloi 1914, korjattiin ja otettiin käyttöön 1921. Korjauksessa perä- ja alttariosat erotettiin väliseinillä eri saleiksi ja kirkkosali "käännettiin" alttari pohjoissuuntaan. Kaunis ja akustisesti erinomainen tiilikirkko, jossa on 1988 rakennetut tanskalaiset Christensen-urut, joissa 29 äänikertaa.

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10.

Seurakuntasali vuokrattavissa esim. kastetilaisuuksiin tai muistotilaisuuksiin enintään noin 80 hengen tilaisuuksiin.

Kesäaikana 10.6.-4.8. avoinna päivittäin klo 11.00-16.00 tiekirkkona.

Lopen kirkoista kertovan esitteen voi ladata täältä (pdf 270kt).

Pilpalantie 1, 12700 Loppi

Kiirastorstain jumalanpalvelus

Liturgina Tuomas Hynynen, kanttorina Taina Sulkanen. Koronatilanteen takia kirkkoon ei pääse, mutta jumalanpalvelukset lähetetään Facebookin livelähetyksinä osoitteessa www.facebook.com/lopenseurakunta . Lähetykset ovat nähtävillä riippumatta siitä, onko käyttäjä kirjautunut Facebookiin vai ei. Palvelukeskus Eedilässä jumalanpalvelusta voi kuunnella keskusradion kautta.

Pilpalantie 1, 12700 Loppi

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Liturgina Ilkka Juote, kanttorina Taina Sulkanen. Koronatilanteen takia kirkkoon ei pääse, mutta jumalanpalvelukset lähetetään Facebookin livelähetyksinä osoitteessa www.facebook.com/lopenseurakunta . Lähetykset ovat nähtävillä riippumatta siitä, onko käyttäjä kirjautunut Facebookiin vai ei. Lähetys alkaa sunnuntaiaamuna noin klo 9.55. Palvelukeskus Eedilässä jumalanpalvelusta voi kuunnella keskusradion kautta.