Kerhotila Koppis

Viertotie 1 , 12700 Loppi

Kuva kerhotila Koppiksen näyteikkunasta

Kerhotila Koppis sijaitsee Lopen kirkonkylällä kunnantaloa vastapäätä.

KOPPIS on Lopen seurakunnan ylläpitämä poikkeamispaikka, jonka kynnys on matala. Olet tervetullut yksin tai yhdessä muiden kanssa nauttimaan kahvista ja toisten seurasta.

Koppiksella on tilaisuuksien yhteydessä myytävänä diakonia- ja lähetystyön hyväksi tehtyjä käsitöitä.

Koppista vuokrataan yhdistyksille kerho- ja kokoustilaksi. Tilaan mahtuu parikymmentä henkeä. Kerhotilassa on keittiö ja astiasto kahvitarjoilujen laittamista varten.

Korona-aikana tila riittää noin 5-10 hengelle turvavälein. Suuri osa seurakunnan kerhoista ja tapahtumista on joko tauolla tai siirretty suurempiin toimitiloihin kirkon seurakuntasaliin tai musiikkisaliin.

Lisätiedot tilaisuuksista diakoniatyöntekijä Auli Kovalaiselta ja tilan vuokrauksesta kirkkoherranvirastolta tai talouspäälliköltä.

Viertotie 1, 12700 Loppi

Leskenlehdet