Jumalanpalvelukset ja monet konsertit ja muut tilaisuudet lähetetään suorana (striimataan) seurakunnan Facebook-sivun www.facebook.com/lopenseurakunta kautta.

Lähetykset alkavat noin viisi minuuttia ennen tilaisuuden ilmoitettua alkamisaikaa. Tilaisuudet ovat katsottavissa yleensä viikon ajan tilaisuuden jälkeen. Voit osallistua lähetyksiin Facebookin kautta, vaikka et olisi kirjautunut sisälle Facebookiin.

Lopen seurakunnan Facebook-sivulta löydät myös paljon seurakunnan ajankohtaisia tiedotteita ja kuulumisia.

Kokeilemme marras-joulukuun 2020 aikana myös tilaisuuksien striimausta YouTubeen. Seurakunnan YouTube-kanavan löydät täältä.

Voit seurata meitä Instagramissa @lopenseurakunta ja seurakunnan nuorisotyötä @loppi_evl_nuoret

Jos live-lähetys on parhaillaan käynnissä, näet sen yllä olevassa ruudussa.