KERHOT KEVÄÄLLÄ 2020

Kevään kerhotoiminta käynnistyy viikolla 3. Kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua (paitsi kokkikerhoihin). Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kerhoissa kokkaillaan, pelaillaan, liikutaan tai askarrellaan sekä hiljennytään hartauden äärelle. Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikaan eivätkä arkipyhinä. Kerhot päättyvät viimeistään viikolla 20.

Kirkonkylän kerho kokoontuu virastotalon nuortentilassa (os.Pilpalantie 3):

Kirkonkylällä ei tällä hetkellä kokoonnu kerhoa.

Launosten kerhot kokoontuvat koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä:

Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä maanantaisin klo 17.00-18.00. Kerho on tarkoitettu 1.-3.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Eedit Kenttämies sekä Helmi Varis.

Kokkikerho kokoontuu Kirkkiksellä keskiviikkoisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 2.-4.luokkalaisille. Kerhomaksu on 10€/kevät. Kerhoa ohjaavat Emilia Niemi, Laura Tanskanen sekä Tuuli Aaltonen. Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349.

Gluteeniton kokkikerho kokoontuu Kirkkiksellä 3 kertaa lauantaisin klo 12-15. Kerhopäivät ovat 21.3, 4.4 sekä 9.5. Kerhoon mahtuu 8 innokasta alakouluikäistä kokkailijaa. Kerho on tarkoitettu lapsille, joilla on gluteeniton ruokavalio. Kerho toteutuu yhdessä Keliakialiiton kanssa. Kerho on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset Annika Knuutila 044-3385318 tai Rauni Warrolle 0400484140.

Läyliäisten kerhot kokoontuvat Keitaalla (Saunatie 3) ellei muuta mainita:

Kokkikerho kokoontuu maanantaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 2.-4.luokkalaisille. Kerhomaksu on 10€/kevät. Kerhoa ohjaavat Emma Suosilta ja Julia Mustajoki.

Puuhakerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00-18.30. Kerho on tarkoitettu 1.-4.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Aino Tiainen ja Azuka Mustajoki.

Peli- ja leikkikerho kokoontuu koulun hiekkakentällä ja liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 17.00-18.00. Kerho on tarkoitettu 1.-4.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Joel Kivinen ja Oskari Mustajoki

Perhesählyt:

Perhesählyssä koko perhe voi nauttia liikunnan riemusta muiden perheiden kanssa. Sählyt ovat tarkoitettu lähinnä alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Launosten perhesählyyn ovat myös perheen pikkusisarukset tervetulleita. Sählyt ovat maksuttomia, mutta oma maila, pallo, sisäpelikengät sekä juomapullot mukaan (toki muutamia lainamailoja on tarjolla). Tiedustelut  Saija p. 050-3598349

Perhesählyt kokoontuvat seuraavasti:

Läyliäisten koulun liikuntasali perjantaisin klo 18.00-20.00. Ensimmäinen kerta 17.1

Launosten koulun liikuntasali perjantaisin klo 18.00-19.00. Ensimmäinen kerta 17.1.  Ovet ovat lukossa ennen kerhoa ja kerhon aikana. Ilmoittautumiset Saijalle.

Kaakaopyhis "Kaakkis" Launosissa ja Läyliäisissä:

Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa, mahdollisuus tehdä läksyjä sekä pieni hartaushetki. Tarjolla välipala: kaakaota ja voileipää. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat.

Launonen, maanantai ja keskiviikko klo 13–15. Kirkkiksellä, Launosten koululla, Kartanontie 8

Läyliäinen, tiistai ja torstai klo 13–15.30. Keidas, Saunatie 3

Toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla milloin vain. Emme kokoonnu koulujen loma-aikoina.

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ