Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on

Leirit ja muut tapahtumat keväällä 2020

1.-3.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 7.-8.3. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leirille mahtuu maksimissaan 25 leiriläistä.

Leirille on mahdollista tulla vain lauantaiksi, jos ei halua jäädä yöksi. Tällöin leiripäivä alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 18 päivällisen jälkeen. Leiripäivän hinta on 5€

3.-6.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 18.-19.4. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

Leireillä askarrellaan, pelaillaan sekä ulkona että sisällä. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen puuhakas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle. Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoonp.050-4264100

Kaikesta seurakunnan koululaisten toiminnasta on mahdollista saada maksuvapautus taloudellisin perustein.

Muut tapahtumat:

Kaakaopyhikset aukaisevat ovensa eri kylillä. Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa. Pyhiksessä on tarjolla pieni välipala.  Pyhikset ovat maksuttomia.

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 Launosten koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä .
  • Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30. Läyliäisten Keitaalla (Saunatie 3)

Yhteinen brunssi ja perhemessu sunnuntaina 5.4 Lopen kirkossa. Aamu alkaa brunssilla klo 9 alkaen ja sen jälkeen on perhemessu klo 10.

Kaikkien kokkikset  (eli kaikille tarkoitetut kokkikerhot kokoontuvat nuortentilassa Pilpalantie 3, Loppi)

Kaikkien kokkiksiin ovat nimensä mukaisesti kaikki tervetulleita. Illan aikana on mahdollisuus kokkailla ja leipoa sekä askarrella. Tärkeä osa kokkista on ruuan siunaamisen sekä yhdessä syöminen. Ruokana on kaikille maistuvaa kotoista ruokaa. Ilmoittautumiset diakonissa Auli Kovalaiselle p. 050-3833480 tai auli.kovalainen@evl.fi. Kaikkien kokkikset ovat maksuttomia.

Kokkikset kokoontuvat: 5.2, 4.3, 1.4 ja 6.5 klo 14-17 virastotalon nuortentilassa os. Pilpalantie 3, Loppi.

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p.050-4264100