Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on

Kesäleirit 2019

Pisara-leiri

25.3.2019 10.23

pisara_leirin_mainos_S.jpg

Oletko koskaan haaveillut yöpymisestä teltassa hyvän ystävän kanssa? Tai iltanuotiosta, jolla on lähes 2000 muutakin leiriläistä?

Lopen seurakunta osallistuu riemua ja lämpöä täynnä olevalle suurleirille Partaharjulla!

MIKÄ?

Pisara on telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa. Partaharjulla joka neljäs vuosi järjestettävää suurleiriä rakennetaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

MITÄ?

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Yhdessä tehden koemme iloa, kohtaamme pyhän ja rakennamme rauhaa. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta,

musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt teltassa nukkuen.

KENELLE?

Leiri on tarkoitettu 10-14-vuotiaille. Myös nuoremmat ovat tervetulleita leirille yhdessä vanhempiensa kanssa. Eli koko perhe voi osallistua. Perheleirin hinta määräytyy osallistujien mukaan.

MILLOIN?

Leiri järjestetään Partaharjulla 24.-29.7.2019. Leirin hinta on 70e/leiriläinen. Leirille on bussikuljetus.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

ILMOITTAUTUMISET viimeistään 10.5.2019

Saija Lohikoskelle p.050-3598349 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Lisätietoa osoitteesta: www.pisaraleiri.fi

Alle 10-vuotiaiden koulun aloitus leiri

Järjestetään  Kesijärven leirikeskuksessa 5.-6.8.2019. Teroitetaan kynät valmiiksi ja otetaan vauhdikas startti koulun alkuun ja hyvästellään kiva kesä!! Leirimaksu on 15€.

Kesäleireillä on luvassa monenlaista kivaa leiripuuhaa, kuten askartelua, raamattujuttuja, ulkoilua, iltanuotio sekä PALJON uimista!

Retki Vivamon Raamattukylään

Retki Vivamon raamattukylän musiikkinäytelmään 77x lauantaina 10.8.2019. Lähtö klo 10.30 kirkkoherranviraston parkkipaikalta. Palaamme samaan paikkaan klo 17 jälkeen.

Leirit ja muut tapahtumat keväällä 2019

3-6 –luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 30.-31.3.2019 Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

Leireillä on mahdollisuus askarrella ja pelailla ulkona. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen touhukas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle.

Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle etunimi.sukunimi@evl.fi tai 050-3598349

7-leiri

Lähde mukaan kevään parhaalle leirille! 7-leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 17.-19.5.2019.

Nautitaan jo nurkan takana olevasta kesästä ja heitetään talviturkit Kesijärveen.. Luvassa siis kaikkea kivaa leiripuuhaa, heittäytymistä Taivaan Isän huolenpitoon sekä kesijärven herkkuruokia! Hinta 25€.

Ilmoittautumiset saijalle

saija.lohikoski@evl.fi tai 050-3598349

Muut tapahtumat:

Kaakaopyhikset aukaisevat ovensa eri kylillä. Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa. Pyhiksessä on tarjolla pieni välipala.  Pyhikset ovat maksuttomia.

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 Launosten koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä .
  • Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30. Läyliäisten Keitaalla (Saunatie 3)

Kaikkien kokkikset 6.3. ja 10.4 klo 15-18 (eli kaikille tarkoitetut kokkikerhot kokoontuvat nuortentilassa Pilpalantie 3, Loppi)

Ruokana on kaikille maistuvaa kotoista ruokaa. Iltapäivä alkaa askartelulla klo 15 ja noin klo 16 aloitetaan kokkailu. Askarteluja voi toki jatkaa kokkailun lomassakin. Kaikkien kokkikseen ovat nimensä mukaisesti kaikki tervetulleita, mutta ilmoittaudu kuitenkin diakonissa Auli Kovalaiselle p. 050-3833480 tai auli.kovalainen@evl.fi. Kaikkien kokkikset ovat maksuttomia.

Yhteinen brunssi ja perhemessu sunnuntaina 14.4. Lopen kirkossa. Aamu alkaa brunssilla klo 9 alkaen. Sen jälkeen perhemessu klo 10.

Retki Vivamon raamattukylän pääsiäisvallukselle la 20.4 Lähtö klo 10.30 kirkkoherranviraston parkkipaikalta. Palaamme samaan paikkaan klo 17 jälkeen. Hinta 25€/aikuiset ja 10€/lapset (4-12v.) Alle 4v. veloituksetta. Hinta sisältää matkan, päivällisen ennen vaellusta, vaelluksen sekä kahvin vaelluksen jälkeen. Pääsiäisvaellus kestää 1,5h ja se tapahtuu ulkona. Ilmoittautumiset Aulille auli.kovalainen(at)evl.fi tai 050-3833480 viimeistään 5.4 klo 16 mennessä.

Vohvelikahvila

Vohvelikahvila avaa ovensa kerhotila Koppiksella ti 21.5 klo 10-12 sekä Kirkkiksellä Launosissa klo 14-16. Tarjolla on vohveleita (suolaisella ja makealla täytteellä), vohvelikeksejä sekä vohvelikangas askartelua. Luvassa siis kivaa keväistä puuhaa. Kahvila on maksuton.

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p.050-4264100