Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on

Leirit ja muut tapahtumat syksyllä 2019

1.-3.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 5.-6.10. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

Leirille on mahdollista tulla vain lauantaiksi, jos ei halua jäädä yöksi. Tällöin leiripäivä alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 18 päivällisen jälkeen. Leiripäivän hinta on 5€

3.-6.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 6.-8.12. Leirimaksu on 25€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leirillä juhlimme yhdessä itsenäisyyspäivää.

Leireillä askarrellaan, pelaillaan sekä ulkona että sisällä. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen puuhakas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle. Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoonp.050-4264100

Muut tapahtumat:

Kaakaopyhikset aukaisevat ovensa eri kylillä. Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa. Pyhiksessä on tarjolla pieni välipala.  Pyhikset ovat maksuttomia.

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 Launosten koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä .
  • Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30. Läyliäisten Keitaalla (Saunatie 3)

10-synttäreitä juhlitaan perjantaina 13.9 klo 18.00 alkaen Lopen kirkossa. Päivänsankareille lähetetään henkilökohtaiset kutsut. Luvassa on herkkuja ja juhlahumua!

10-synttäreillä esiintyy Pekka Laukkarinen Duo. Konsertti alkaa noin klo 19.15 ja sinne on vapaa pääsy.

Kaikkien kokkikset 25.9, 23.10 sekä 20.11 klo 14-17 (eli kaikille tarkoitetut kokkikerhot kokoontuvat nuortentilassa Pilpalantie 3, Loppi)

Kaikkien kokkiksiin ovat nimensä mukaisesti kaikki tervetulleita. Illan aikana on mahdollisuus kokkailla ja leipoa sekä askarrella. Tärkeä osa kokkista on ruuan siunaamisen sekä yhdessä syöminen. Ruokana on kaikille maistuvaa kotoista ruokaa. Ilmoittautumiset diakonissa Auli Kovalaiselle p. 050-3833480 tai auli.kovalainen@evl.fi. Kaikkien kokkikset ovat maksuttomia.

Partiomessu järjestetään Lopen kirkossa 27.10 klo 10.00. Messussa on partiolaisten lupauksenanto.

Yö kirkossa la 2.11.

Oletko koskaan miettinyt, mitä kirkossa tapahtuu yöllä? Tule ottamaan siitä selvää yökyläilemällä kirkossa la 2.11 klo 18 alkaen.

Illan aikana valmistelemme yhdessä sunnuntain perhemessua, suunnistamme kirkossa, ihastelemme kynttilöin valaistua hautausmaata, syömme iltapalaa ja hiljennymme iltahartauteen. Mukaan tarvitset mm. oman yösijasi eli makuualustan, makuupussin sekä tyynyn. Myös hammasharja ja yöpuku kannattaa pakata mukaan.Yökyläily on tarkoitettu kaikille, ei vain lapsille. Yli 10-vuotiaat voivat tulla ilman aikuista tai isosisarusta. Pienemmät tarvitsevat mukaansa huoltajan. Sunnuntaina on mahdollista osallistua brunssille sekä perhemessuun. Yöpyminen on maksuton.

Ilmoittautumiset Saijalle saija.lohikoski@evl.fi

Brunssi ja perhemessu Lopen kirkossa su 3.11. Päivä alkaa brunssilla klo 9 ja klo 10 alkaa perhemessu

Ritarien ja Prinsessojen ilta ke 13.11. klo 17.30-20. Isien/pappojen/ muiden aikuisten sekä lasten yhteinen toiminnallinen ilta Kesijärven leirikeskuksessa. Ilta alkaa ruokailulla. Ruoka 5€/perhe. Ilmoittautumiset Sirpalle 050-3739356. Illan järjestää seurakunnan lapsi- ja perhetyö

Jo perinteeksi muodostunut jouluinen retki Vivamon raamattukylään järjestetään perjantaina 13.12. Hinta 15€/ aik. ja 10€/lapset (alle 3v. veloituksetta). Hinta sis. matkan, vaelluksen sekä joulupuuron ja –kahvin vaelluksen jälkeen. Lähtö klo 16.15 ja paluu noin klo 21.

Jouluvaellus Ihmeellinen Ilo vie vaeltajat keskelle joulun tapahtumia. Enkeli ilmoittaa Vapahtajan syntymästä kedon paimenille. He lähtevät juoksujalkaa katsomaan seimen salaisuutta, vastasyntynyttä Jeesus-lasta. Hänen luokseen löytävät tiensä myös tähteä seuraavat Itämaan tietäjät. Tallista seimen keskeltä löytyy joulun Ihmeellinen ilo!!

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoon p.050-4264100