Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin sanan levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Seurakunnassamme toimii Lähetyksen päiväpiiri valmistaen tuotteita myytäväksi lähetystyön tukemisesksi.

Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

Lähetyksen päiväpiiri

Kerhotila Koppis Viertotie 1, Kokoontuu joka toinen tiistai klo 12-15:   11.9. , 25.9. , 9.10. , 23.10. , 6.11.  , 20.11. , 4.12.

Näillä kerroilla myös askarteluohje (keltaiset värit päivämäärissä)

Lähetysilta

kansainvälisen vastuun rukouspäivänä seurakuntasalissa

ke. 24.10. klo 18

vieraana Päivi Anttila Suomen lähetysseurasta

Lusikkaleipätalkoot Kesijärvellä ke 31.10. alkaen klo 9. Ilmoita tulostasi Ullalle p. 050 5376074

Myyjäiset kirkon seurakuntasalissa la 10.11. klo 11-13

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

vs. seurakuntapastori

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö