Kaksi nigerialaista lasta leikkii pihalla

mummo ja lapsi käyttävät teitokonetta talon pihalla

Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Seurakunnassamme toimii mm. Lähetyksen päiväpiiri valmistaen tuotteita myytäväksi lähetystyön tukemisesksi. Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

Onko sinulla ideoita tai ajatuksia seurakuntamme lähetystyöhön? Ota rohkeasti yhteyttä Saijaan tai Sariin. Ideoidaan uutta tai kehitetään vanhaa yhdessä!!

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri
.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö