Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin sanan levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Seurakunnassamme toimii Lähetyksen päiväpiiri valmistaen tuotteita myytäväksi lähetystyön tukemisesksi.

Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

Lähetyksen päiväpiiri

Kerhotila Koppis. Viertotie 1, tiistaisin klo 12–15:

29.1*., 12.2.,  26.2*.,  pe 15.3.(huom.päivä),  26.3*.,  9.4.,  23.4*., pe 3.5.(huom.päivä),

21.5. (vohvelikahvila klo 10-12)

(*näillä kerroilla myös askarteluohje)

ke  3.4. lusikkaleipätalkoot

pe 12.4. piirakkatalkoot

Talkoot ovat Kesijärven leirikeskuksessa osoitteessa Nikulantie 210, ilmoittaudu Ullalle.

KEVÄTMYYJÄISET la 13.4. seurakuntasalissa klo 10-12

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö