Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin sanan levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Seurakunnassamme toimii Lähetyksen päiväpiiri valmistaen tuotteita myytäväksi lähetystyön tukemisesksi.

Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

Lähetyksen päiväpiiri

Kerhotila Koppis. Viertotie 1. Kokoontuu joka toinen tiistai klo 12–15:

10.9 klo 12 - 15 syyskauden aloitus yhdessä Japanin nimikkolähettimme Asta Vuorisen kanssa.

24.9*., 8.10.,  22.10*.,   5.11.,  19.11*.,  3.12,

(*näillä kerroilla myös askarteluohje)

ke  30.10. lusikkaleipätalkoot klo 9 alkaen

Talkoot ovat Kesijärven leirikeskuksessa osoitteessa Nikulantie 210, ilmoittaudu Riikalle.

JOULUMYYJÄISET la 9.11. seurakuntasalissa klo 11-13

Kauneimmat joululaulut kirkossa su 15.12 klo 18.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö