*********************AJANKOHTAISTA***********************

Pääsiäisenaika tuo seuraavat muutokset kerhotoimintaamme:
Päivä- ja perhekerhot sekä kaakaopyhikset eivät ole auki kiirastorstaina 18.4, pitkäperjantaina 19.4. ja
II pääsiäispäivänä 22.4.

***************************************************************

HAKU PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2019 - 2020 ON 18.3. - 18.4.2019.

KENELLE KERHO ON
Pääsääntöisesti 3-6 -vuotiaille lapsille
MITEN HAETAAN
Hakukaavakkeita saa paperisina kerhopisteistä, kirkkoherran-
virastosta tai s-postin liitteenä sirpa.stenblom@evl.fi
MISSÄ KERHOJA ON
Launosten (ma ja ke), Läyliäisten (ma ja ke), Kirkonkylän (ti ja to) ja Pilpalan (ti ja to) toimipisteissä aamupäivisin 2 kertaa viikossa, 2,5h kerralla

MITÄ KERHOISSA TEHDÄÄN

Kerhopäivän aikana kerhoissa mm. lauletaan, leikitään, askarrellaan, syödään eväitä, luodaan ystävyyssuhteita ja hiljennytään. Lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi ja lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi ja kaikkeen liittyy luontevasti arjen kristillisyys. Varhaiskasvatuksen työntekijöinä lastenohjaajat haluavat toimia lapsen hyväksi yhdessä perheen kanssa.

MITÄ MAKSAA
37€/lapsi/kerhokausi

Kerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Tervetuloa päiväkerhoon!
Toivottavat lastenohjaajat ja Sirpa

AVOIMET OVET JA KERHOLAISTEN TAIDENÄYTTELY PÄIVÄKERHOISSA klo 8.30 - 9.30

- kahvitarjoilu,  mahdollisuus tutustua päiväkerhon tiloihin, lastenohjaajien lisäksi  työalajohtaja Sirpa paikalla esittelemässä toimintaa ja vastaamassa kysymyksiin

MAANANTAI 1.4.  Launosten päiväkerho, Kartanontie 8

TIISTAI 2.4. Pilpalan päiväkerho, Rautakoskentie 2078

TORSTAI 4.4. Kirkonkylän päiväkerho, Pilpalantie 3

MAANANTAI 8.4. Läyliäisten päiväkerho, Saunatie 3

TERVETULOA!

*****************************************************************************

PERHEKERHOT

Toimintaa perjantaina aamupäivisin  Launosten Kirkkiksellä, Läyliäisten Keitaalla ja Pilpalan Liitontalolla. Katso lisätiedot tapahtumista.

KAAKAOPYHIS; "KAAKKIS"

Alakouluikäisten toiminnallinen iltapäivä - kaakaopyhis - Launosissa ja Läyliäisissä kaksi kertaa viikossa. Katso lisätiedot tapahtumista. Kaakkis on kiinni kiirastorstaina ja II pääsiäispivänä.

poika ja ilmapallo