*********************AJANKOHTAISTA***********************

TUOMASMESSU 6.10. klo 17 Lopen kirkossa, tulkaa mukaan!

- noin 3 - 12 -vuotiaille lapsille MiniTuomaat -pyhäkoulu saarnan aikana (lastenohjaajat vetävät)

- laulamme Tuomaslauluja ja kirkossa on loppilaisten rakentamia alttareita, joilla voi kirjoittaa rukouspyyntöjä tai sytyttää tuohuksia. Ennen messua voit tulla rakentamaan lapsiperheiden attaria tai koristelemaan kirkkoa viljantähkillä ( laita Sirpalle viesti tulostasi, saat tarkemman infon)

- messun jälkeen tee-jatkot

Launosten ja Läyliäisten PÄIVÄKERHOISSA on vapaita paikkoja  TOIMINTAKAUDELLE 2019 - 2020. Läyliäisten kerho toimii taidepainotteisesti. Lisätietoja Sirpalta.

KENELLE KERHO ON
Pääsääntöisesti 3-6 -vuotiaille lapsille
MITEN HAETAAN
Hakukaavakkeita saa paperisina kerhopisteistä, kirkkoherran-
virastosta tai s-postin liitteenä sirpa.stenblom@evl.fi
MISSÄ KERHOJA ON
Launosten (ma ja ke), Läyliäisten (ma ja ke), Kirkonkylän (ti ja to) ja Pilpalan (ti ja to) toimipisteissä aamupäivisin 2 kertaa viikossa, 2,5h kerralla

MITÄ KERHOISSA TEHDÄÄN

Kerhopäivän aikana kerhoissa mm. lauletaan, leikitään, askarrellaan, syödään eväitä, luodaan ystävyyssuhteita ja hiljennytään. Lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi ja lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi ja kaikkeen liittyy luontevasti arjen kristillisyys. Varhaiskasvatuksen työntekijöinä lastenohjaajat haluavat toimia lapsen hyväksi yhdessä perheen kanssa.

MITÄ MAKSAA
37€/lapsi/kerhokausi

Kerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Tervetuloa päiväkerhoon!
Toivottavat lastenohjaajat ja Sirpa

*****************************************************************************

PERHEKERHOT

Toimintaa perjantaiaamupäivisin  Launosten Kirkkiksellä, Läyliäisten Keitaalla ja Pilpalan Liitontalolla. Katso lisätiedot tapahtumista.

KAAKAOPYHIS; "KAAKKIS"

Alakouluikäisten toiminnallinen iltapäivä - kaakaopyhis - Launosissa ja Läyliäisissä kaksi kertaa viikossa. Katso lisätiedot tapahtumista.

poika ja ilmapallo