*********************AJANKOHTAISTA***********************

"Kaste ja kummit" -teemaviikonloppu Lopen kirkossa

lauantaina 6.4. kello 10.00 - kello 15.00

- tapahtumia, infoa, musiikkia kaste- teemaan liittyen kirkossa, seurakuntasalissa ja musiikkisalissa.
-  mukana päivässä lapsi- ja perhetyön työntekijät, kanttori ja pappeja

- kastemekkonäyttely, kastepöydällä infoa kasteesta, pappi paikalla koko ajan  vastaamassa kysymyksiin, ”muista kummilastasi” –piste,  kastelauluja,  lapsille leikkipaikka, missä voi leikisti juoda ”ristiäiskaffeet”, seurakuntasalissa kahvit (vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuulle)

klo 10 musiikkia kastejuhlaan. Kanttori esittelee ja laulattaa

klo 11 kysy papilta kasteesta

klo 12 Kaikkien Kammari:  kynttilähetki,  lauluja.

klo 13 tietoisku uudesta nimilaista

klo 14 kaikille avoin kasteen muistamisen rukoushetki ja mahdollinen yhteiskaste ennakkoon ilmoittautuneille

Sunnuntaina 7.4.

- kastemekkonäyttely esillä musiikkisalissa

kello 10 messu, jonka aikana kaste-aiheinen pyhäkoulu lapsille

kello 15 vauvakirko ja ehtoollinen. Kirkon jälkeen kirkkososeet ja aikuisille kahvit.

***************************************************************************************

HAKU PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2019 - 2020 ON 18.3. - 18.4.2019.

KENELLE KERHO ON
Pääsääntöisesti 3-6 -vuotiaille lapsille
MITEN HAETAAN
Hakukaavakkeita saa paperisina kerhopisteistä, kirkkoherran-
virastosta tai s-postin liitteenä sirpa.stenblom@evl.fi
MISSÄ KERHOJA ON
Launosten (ma ja ke), Läyliäisten (ma ja ke), Kirkonkylän (ti ja to) ja Pilpalan (ti ja to) toimipisteissä aamupäivisin 2 kertaa viikossa, 2,5h kerralla

MITÄ KERHOISSA TEHDÄÄN

Kerhopäivän aikana kerhoissa mm. lauletaan, leikitään, askarrellaan, syödään eväitä, luodaan ystävyyssuhteita ja hiljennytään. Lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi ja lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi ja kaikkeen liittyy luontevasti arjen kristillisyys. Varhaiskasvatuksen työntekijöinä lastenohjaajat haluavat toimia lapsen hyväksi yhdessä perheen kanssa.

MITÄ MAKSAA
37€/lapsi/kerhokausi

Kerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Tervetuloa päiväkerhoon!
Toivottavat lastenohjaajat ja Sirpa

AVOIMET OVET JA KERHOLAISTEN TAIDENÄYTTELY PÄIVÄKERHOISSA klo 8.30 - 9.30

- kahvitarjoilu,  mahdollisuus tutustua päiväkerhon tiloihin, lastenohjaajien lisäksi  työalajohtaja Sirpa paikalla esittelemässä toimintaa ja vastaamassa kysymyksiin

MAANANTAI 1.4.  Launosten päiväkerho, Kartanontie 8

TIISTAI 2.4. Pilpalan päiväkerho, Rautakoskentie 2078

TORSTAI 4.4. Kirkonkylän päiväkerho, Pilpalantie 3

MAANANTAI 8.4. Läyliäisten päiväkerho, Saunatie 3

TERVETULOA!

*****************************************************************************

PERHEKERHOT

Toimintaa perjantaina aamupäivisin  Launosten Kirkkiksellä, Läyliäisten Keitaalla ja Pilpalan Liitontalolla. Katso lisätiedot tapahtumista.

KAAKAOPYHIS; "KAAKKIS"

Alakouluikäisten toiminnallinen iltapäivä - kaakaopyhis - Launosissa ja Läyliäisissä kaksi kertaa viikossa. Katso lisätiedot tapahtumista.

poika ja ilmapallo