Tervetuloa mukaan seurakuntamme nuorten toimintaan!

Lopen ev.lut. seurakunnan nuorisotyö koostuu viikkotoiminnasta, isostoiminnasta, tapahtumista, konserteista ja leireistä ja retkistä. Olemme mahdollisuuksiemme mukaan läsnä ja tavoitettavissa niin loppilaisille nuorille kuin heidän perheilleenkin elämän eri vaiheissa ja kysymyksissä.

Nuorisotyön Syysohjelma 2019 (pdf-tiedosto) on ladattavissa tästä! Seuraavassa lisää toiminnastamme.

Nuortenillat - Cafe Backstage

Torstaisin klo 18-20 ajalla 22.8.2019.– 12.12.2019 .

Nuori seurakunta kokoontuu torstaisin Sanan ja kaffe -kupin äärelle Café Backstagelle kulkemaan kappaleen matkaa yhdessä, hiljentymään, iloitsemaan, kantamaan toistemme kuormia, nauttimaan Taivaallisen Isämme antamasta ainutkertaisesta ja ihmeellisestä elämästä! Musiikkia ja mukavia hetkiä Kaikkivaltiaan hyvässä hoidossa! Tuo itsesi ja kaverisi tullessasi!

Halutessasi voit ilmoittautua vastuuvuorolaiseksi, leireille, retkille, hakea isoseksi yms.! Illan vastuuhenkilöt saapuvat paikalle klo 17.00.

[EI nuorteniltaa: 10.10., 17.10., 5.12.]

Mikä on "Café Backstage"?

Café Backstage on Lopen seurakunnan nuorisotyön nuortentila Lopen kirkonkylässä (Pilpalantie 3). Tilan nimi on valittu loppilaiseten nuorten ehdotusten pohjalta jokunen vuosi sitten. Café Backstage on paikka kohdata ja tulla kohdatuksi. Siellä on tilaa uskoa, epäillä, kysellä, etsiä ja löytää. Kelpaat sellaisena kuin olet! Cafe Backstage  tarjoaa toimintaa nuorille syksystä kevääseen torstai-iltaisin klo 18-20 erillisen ohjelman mukaan. Tilassa kokoontuvat muina aikoina niin isoskoulutettavat, kerholaiset kuin varttuneempi väkikin omien aikataulujensa mukaan.

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT  SYKSY 2019

• 22.8.19 Isoskoulutukseen ja kerhonohjaaksi ilmoittautuminenklo 14-18.00 Café Backstage
  • 7.-8.9.19 7-leiri Kesjärvellä, Lisätiedot ja ilmoittautumiset Saija.
  • 10.10.19 Gospel-konsertti: PARK7, Elmola. Vapaa pääsy. www.park7band.com
  • 16.11.19 MAATA NÄKYVISSÄ –festarit Turussa. Hinta 25€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kari!
  • 27.11.19 Kauneus- & hemmotteluilta  Lisätiedot: Sari!
  • 29.11.-1.12.19 Adventtileiri Kesijärvellä! Hinta 25€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kari!
  • 12.12.19 20. Nuorisotyön perinteiset Jouluglögit klo 14-17.30 Café Backstage.
  • 12.12.19 Viikkomessu klo 18.00, Lopen Kappeli

Yleistä seurakunnan leireistä ja reissuista:

Leirien ja retkien osallistumismaksut ovat 25€.

Voit ilmoittautua maksullisiin tapahtumiin nuortenilloissa, koulupäivystyksen yhteydessä, isostoiminnan kokoontumisissa, puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvitsemme nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja ruoka-aineallergiasi sekä muut terveyteesi olennaisesti liittyvät tiedot. Lisäksi tarvitsemme alaikäisiltä vanhemman tai huoltajan yhteystiedot. Varmistathan vanhemmiltasi ennen ilmoittautumista, että saat luvan osallistua.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia! Se tarkoittaa, että ainoastaan sairastuminen tms,. vakavampi syy on hyväksyttävä peruste jättää saapumatta paikalle. Alaikäisten peruutukset hyväksytään vain vanhemmilta tai huoltajalta. Lisätiedot Karilta.

Mikäli perheesi taloudellinen tilanne sitä vaatii, voit hakea leiri- tai reissumaksuun maksuvapautusta tai sopia maksujärjestelyistä vanhempiesi/huoltajasi kanssa seurakuntamme kiekkoherran kanssa. Lisätietoja saat nuorisotyöntekijöiltä.

Koulupäivystys

Tiistaisin klo 11:50-12:30:Lopen yläkoululla ja lukiolla (B-talo, opettajan-huoneen vieressä oleva neuvotteluhuone). Olemme paikalla:

• 20.8.19
  • 17.9.19
  • 1.10.19
  • 5.11.19
  • 26.11.19
  • 10.12.19

Meidät tavoitat puhelimella, Whatsapilla, sähköpostilla, Facebookin kautta tai kirkkoherranvirastolta.

Älä jää yksin— Ota yhteyttä!

NUORISOTYÖ SOMESSA

Pysy ajantasalla seurakunnan nuorisotyön kuvioista ja käänteistä - liity facebook -yhteisöömme klikkaamalla TÄSTÄ! Liittyäksesi palveluun, sinun tulee olla rekisteröitynyt facebookiin.

Pääasialliset "hästägit", eli tunnisteet joita käytämme: #ripari2019  #loppievlnuoret #nuorisotyö #isoset #loppi #kirkko #nuoret #rippikoulu #usko #Jeesus #seurakunta

Muuta huomionarvoista:

Bänditoiminnasta kiinnostuneet! Ottakaa  yhteyttä Kariin.

Nuorten aikuisten toiminta, ota yhteyttä työntekijöihin ja kysy lisätietoja!

Tule juttelemaan arkipäivän kuulumisista, uusista ideoistasi, tai mistä tahansa aiheesta. Henkilökohtainen, luottamuksellinen keskustelu on mahdollista erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä mutta voit varata ajan myös juuri sinulle. Asian ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan ihan tavallisistakin asioista voi jutella. Koulujen loma-aikoina (pl. työntekijöiden lomat) tavoitat työntekijämme matkapuhelimista tai Facebookista. Myös kirkkoherranvirastoon kävelemällä saatat tavoittaa, kannattaa kuitenkin soittaa tai tekstata etukäteen.

Olemme kuulolla!

.

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö