****************AJANKOHTAISTA******************

- huom. 5.12. EI OLE päiväkerhoa Launosissa eikä Läyliäisissä
VAUVAMUSKARI
-viimeinen kokoontuminen 4.12

Tammikuussa 2019 Kaakkikset sekä päivä- ja perhekerhot alkavat viikolla 3. Puuroaamu ja Vauvakammari viikolla 7. Vauvasakin  aikataulu varmistuu myöhemmin.

ADVENTIN JA JOULUN AIKA LAPSI- JA PERHETYÖSSÄ
Tapahtumista tulee myös erilliset mainokset

29.11. klo 17–20 aikuisten jouluaskarteluilta Läyliäisten Keitaalla. Ennakkoilmoittautuminen illan ohjaaja Varpu Takatalolle.
30.11 klo 19 lyhtyhartaus metsässä osana Launosten joulupolkua. Kulku Jurvantien loppupäästä oikealle metsään noin 150m. Hartauspaikka on mäen päällä. Oma lyhty mukaan. Sirpa Stenblom, Emmi Virtanen.
1.12. mukana Launosten joulupolulla.
– klo 14 Työväentalolla Vauvamuskarihetki; Emmi Virtanen ja SRK:n vauvamuskarilaiset sekä ”viivähdys ensimmäisessä joulussa”; SRK:n lapsi- ja perhetyö.
5.12. klo 15 – 18 joulujuttuja Kaikkien Kokkiksessa. Ennakkoilmoittautuminen.
7.12. retki Vivamoon jouluvaellukselle. Ennakkoilmoittautuminen. https://www.lopenseurakunta.fi/…/retki-ensimmaisen-joulun-i…
12.12. klo 9 alkaen joulupuuroa ja -torttuja sekä klo 10 - 12 pop up – joulu kirkkoherranviraston alakerrassa.
13.12. klo 16–18 Vauvasakki 5-vuotta kirjaston Fallesmanni – salissa. Tervetulleita ovat kaikki pikkulapsiperheet!
17.12. klo 17.15 jouluvaellus (onnistuu myös lastenvaunujen kanssa) kirkon ja seurakuntatalon ympäristössä ja klo 18 lasten kauneimmat joululaulut sekä kerhojen jouluhartaus kirkossa

PUUROAAMU JA VAUVAKAMMARI ovat talvitauolla. Toiminta jatkuu 13.2.2019.

Kasvatuksen tilassa keskiviikkoaamuisin klo 9.15. - 11.30

Kammari on 0-2 – vuotiaiden oma kerho, missä vauvelit laulavat ja loruttelevat oman aikuisen kanssa ohjaajan johdolla kerran viikossa – keskiviikkoisin. Mukaan voi tulla myös isosisarus. Paikalla on lisäksi Kammarin mummojamme.

Vauvakammari kokoontuu Kirkonkylällä seurakunnan kasvatuksen tilassa. Käynti kirkkoherranviraston päädystä (os. Pilpalantie 3, alakerta) Ennen Kammaria voi tulla yhteiselle puuroaamiaiselle klo 9.15 alkaen alakerran nuorten tilaan. Laulu- ja loruhetki on klo 10–10.30, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä vielä seurustelemaan klo 11.30 asti.
Vauvakammari on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Emme kokoonnu koulujen loma-aikoina. Seuraa ilmoitteluamme syys- ja kevätkauden alkamisajoista.

Kevään 2019 VAUVASAKKI Läyliäisissä. Seuraathan ilmoitteluamme.

”Sakki” on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhemmilla on mahdollisuus tavata muita perheitä, keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä, vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta muiden perheiden ja ammattilaisten kanssa. Kokoonnumme viisi kertaa, aina tiistaisin klo 14–15.30. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tarjolla on kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Perheen vanhemmat lapset ovat myös tervetulleita.