****************AJANKOHTAISTA******************

PUUROAAMU JA VAUVAKAMMARI   18.9. - 20.11.2019.

Kasvatuksen tilassa keskiviikkoaamuisin klo 9.15. - 11.30

Kammari on 0-2 – vuotiaiden oma kerho, missä vauvelit laulavat ja loruttelevat oman aikuisen kanssa ohjaajan johdolla kerran viikossa – keskiviikkoisin. Mukaan voi tulla myös isosisarus. Paikalla on lisäksi Kammarin mummojamme.

Vauvakammari kokoontuu Kirkonkylällä seurakunnan kasvatuksen tilassa. Käynti kirkkoherranviraston päädystä (os. Pilpalantie 3, alakerta) Ennen Kammaria voi tulla yhteiselle puuroaamiaiselle klo 9.15 alkaen alakerran nuorten tilaan. Laulu- ja loruhetki on klo 10–10.30, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä vielä seurustelemaan klo 11.30 asti.
Vauvakammari on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

VAUVASAKKI Kirkonkylällä, Kasvatuksen tilassa 10.9. - 8.10.

”Sakki” on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhemmilla on mahdollisuus tavata muita perheitä, keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä, vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta muiden perheiden ja ammattilaisten kanssa. Kokoonnumme viisi kertaa, aina tiistaisin klo 14–15.30. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tarjolla on kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Perheen vanhemmat lapset ovat myös tervetulleita.