****************AJANKOHTAISTA******************

PUUROAAMU JA VAUVAKAMMARI 19.9. - 21.11.

Kasvatuksen tilassa keskiviikkoaamuisin klo 9.15. - 11.30

Kammari on 0-2 – vuotiaiden oma kerho, missä vauvelit laulavat ja loruttelevat oman aikuisen kanssa ohjaajan johdolla kerran viikossa – keskiviikkoisin. Mukaan voi tulla myös isosisarus. Paikalla on lisäksi Kammarin mummojamme.

Vauvakammari kokoontuu Kirkonkylällä seurakunnan kasvatuksen tilassa. Käynti kirkkoherranviraston päädystä (os. Pilpalantie 3, alakerta) Ennen Kammaria voi tulla yhteiselle puuroaamiaiselle klo 9.15 alkaen alakerran nuorten tilaan. Laulu- ja loruhetki on klo 10–10.30, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä vielä seurustelemaan klo 11.30 asti.
Vauvakammari on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Emme kokoonnu koulujen loma-aikoina. Seuraa ilmoitteluamme syys- ja kevätkauden alkamisajoista.

VAUVASAKKI kerhotila Kirkkiksellä tiistaisin 11.9 - 9.10. klo 14 - 15.30

”Sakki” on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhemmilla on mahdollisuus tavata muita perheitä, keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä, vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta muiden perheiden ja ammattilaisten kanssa. Kokoonnumme viisi kertaa, aina tiistaisin klo 14–15.30. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tarjolla on kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Perheen vanhemmat lapset ovat myös tervetulleita.
11.9. Tullaan tutuksi! Ryhmän vetäjät esittäytyvät, toiveita kuunnellaan
18.9. Iloa vanhemmuuteen, mukana kunnan työntekijöitä
25.9. Arki vauvaperheessä, mukana neuvolan työntekijöitä
2.10. Perhe-elämää, mukana srk:n työntekijöitä
9.10. Hemmottelua vanhemmille ja lapsille, kaikki ryhmän vetäjät

VAUVAMUSKARI aloittaa kerhotila Kirkkiksellä, Launosten koululla 23.10 - 4.12. tiistai-iltapäivisin klo 14. - 15.30.

Muskari on vuonna 2017 – 2018 syntyneiden ryhmä, missä vauvelit laulavat ja soittavat oman aikuisen kanssa musiikkipedagogi Emmi Virtasen johdolla kerran viikossa – tiistaisin.

Vauvamuskari kokoontuu Launosissa srk:n kerhotila Kirkkiksellä (Launosten koululla, Kartanontie 8). Ennen muskaria on liukuva tuloaika klo 14 – 14.30, jolloin on tarjolla kahvia/teetä ja voileipää. Muskari klo 14.30 – 15 ja sen jälkeen voi halutessaan viedä jäädä jutustelemaan.

Vauvamuskari on maksuton. Ryhmään on ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ja siihen otetaan  11 vauvaa aikuisensa kanssa. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sirpa Stenblom   050 37 39 356   sirpa.stenblom@evl.fi