********************KEVÄTKAUSI 2020******************

PUUROAAMU JA VAUVAKAMMARI   26.2. - 22.4.2020.

- ei hiljaisella viikolla

Kasvatuksen tilassa keskiviikkoaamuisin noin klo 9.15 alkaen saa puuroaamupalan ja klo 10. - 11.30 Kammari

Kammari on 0-2 – vuotiaiden oma kerho, missä vauvelit laulavat ja loruttelevat oman aikuisen kanssa ohjaajan johdolla kerran viikossa – keskiviikkoisin. Mukaan voi tulla myös isosisarus. Paikalla on lisäksi Kammarin mummojamme.

Vauvakammari kokoontuu Kirkonkylällä seurakunnan kasvatuksen tilassa. Käynti kirkkoherranviraston päädystä (os. Pilpalantie 3, alakerta) Ennen Kammaria voi tulla yhteiselle puuroaamiaiselle klo 9.15 alkaen alakerran nuorten tilaan. Laulu- ja loruhetki on klo 10–10.30, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä vielä seurustelemaan klo 11.30 asti.
Vauvakammari on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

VAUVASAKKI keväällä 2020 Launosten kerhotila Kirkkiksellä 10.3. - 7.4. tiistai-iltapäivisin  klo 14 - 15.30.

”Sakki” on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille. Vanhemmilla on mahdollisuus tavata muita perheitä, keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä, vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta muiden perheiden ja ammattilaisten kanssa. Kokoonnumme viisi kertaa, aina tiistaisin klo 14–15.30. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tarjolla on kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Perheen vanhemmat lapset ovat myös tervetulleita.

Kaikkien perhe- ja vauvakerhojen KEVÄTRETKI KESIJÄRVEN LEIRIKESKUKSEEN perjantaina 15.5 klo 9 - 13

- ennakkoilmoittautuminen Sirpalle 12.5. mennessä. Mukaan mahtuu noin 60 hlöä. Osalistumismaksu 5€/perhe sisältää aamiaisen ja keittolounaan

- kulkeminen kimppakyydeillä tai omalla autolla.

Kaikkien kerhojen yhteinen KEVÄTJUHLA Kappelissa sunnuntaina 17.5. klo 15