Taloudellinen apu
Seurakunnan diakoniatyö tarjoaa loppilaisille taloudellista apua tilanteen ja tarpeen mukaan. Apua on tarjolla riippumatta kirkon jäsenyydestä.

- Ruokakasseja

- Ruokalahjakortteja välttämättömiin ruokaostoksiin.

- Avustuksia välttämättömiin hankintoihin tai laskujen maksuun. Odotamme yleensä, että avuntarvitsija selvittää ensin mahdollisuutensa saada toimeentulotukea tai muita tukia. Hätätilanteessa voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään.

- Harrastusstipendejä erilaisten harrastusten kausimaksuja varten, esimerkiksi joukkueen, musiikkiopiston, tanssiopiston tms. kausimaksujen maksamiseen.

- "Starttipaketteja" ensiasuntoon muuttaville yhdessä Hyria säätiön Lopen Kiken kanssa.

Ota yhteyttä Auli Kovalaiseen. Aulin loma-aikoina voit ottaa yhteyttä seurakuntapastoriin Terhi Latvalaan.

A-Killan ja seurakunnan yhteinen ruokajako joka kuukauden viimeinen torstai klo 13, Taarintie 3. Huom! Juhlapyhinä-ruokajakelu voi olla joku muu päivä! Tiedustelut tekstiviestillä Sari Rimpiläinen puh. 050 - 3470970.

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.