Taloudellinen apu
Seurakunnan diakoniatyö tarjoaa loppilaisille taloudellista apua tilanteen ja tarpeen mukaan. Apua on tarjolla riippumatta kirkon jäsenyydestä.

- Ruokakasseja

- Ruokalahjakortteja välttämättömiin ruokaostoksiin.

- Avustuksia välttämättömiin hankintoihin tai laskujen maksuun. Odotamme yleensä, että avuntarvitsija selvittää ensin mahdollisuutensa saada toimeentulotukea tai muita tukia. Hätätilanteessa voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään.

- Harrastusstipendejä erilaisten harrastusten kausimaksuja varten, esimerkiksi joukkueen, musiikkiopiston, tanssiopiston tms. kausimaksujen maksamiseen.

Ota yhteyttä Auli Kovalaiseen. Aulin loma-aikoina voit ottaa yhteyttä seurakuntapastoriin Terhi Latvalaan.

A-Killan ja seurakunnan yhteinen ruokakassijako joka kuukauden viimeinen torstai klo 13, Taarintie 3. Huom! Juhlapyhinä- voi olla joku muu päivä! 31.3., 28.4., ke 25.5., 23.6., 28.7., 25.8., 29.9., 27.10., 24.11. ja 22.12.2022 Tiedustelut Aulilta.

Seurakuntapastori

Vastuualueena aikuisten toiminta seurakunnassa sekä diakonia. Lisäksi Latvala toimii seurakunnan yhdenvertaisuusasiahenkilönä.