Taloudellinen apu ja PikkuHelppi (katso lisätietoa PikkuHelppi kohdasta)
Seurakunnan diakoniatyö tarjoaa loppilaisille taloudellista apua tilanteen ja tarpeen mukaan. Apua on tarjolla riippumatta kirkon jäsenyydestä.

- Ruokakasseja

- Ruokalahjakortteja välttämättömiin ruokaostoksiin. 

- Avustuksia välttämättömiin hankintoihin tai laskujen maksuun. Odotamme yleensä, että avuntarvitsija selvittää ensin mahdollisuutensa saada toimeentulotukea tai muita tukia. Hätätilanteessa voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään.

- Harrastusstipendejä erilaisten harrastusten kausimaksuja varten, esimerkiksi joukkueen, musiikkiopiston, tanssiopiston tms. kausimaksujen maksamiseen. Huom! Harrastustipendin anoja pitää olla Lopen seurakunnan jäsen!

 

 

Ota yhteyttä Auli Kovalaiseen. Aulin loma-aikoina voit ottaa yhteyttä seurakuntapastoriin Terhi Latvalaan.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tai sähköisellä lomakkeella. HUOM! Samalla lomakkeella voit kertoa sekä yleisestä avuntarpeesta että pyytää jouluavustusta marras-joulukuussa 2023.

https://www.mvs.fi/srk/loppi/url/ytbF4HJW1wLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

 

A-Killan ja seurakunnan yhteinen ruokakassijako joka kuukauden viimeinen torstai klo 13, Taarintie 3. Huom! Juhlapyhinä- voi olla joku muu päivä! Jakopäivät ovat:  26.10., 30.11. ja 21.12.2023 Tiedustelut Aulilta.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Vastuualueena aikuisten toiminta seurakunnassa sekä diakonia. Lisäksi Latvala toimii seurakunnan yhdenvertaisuusasiahenkilönä.