ke 8.11. kello 19.00

Sanoja surusta – runoja ja lauluja sekä Anna Tallgrenin sävellyksiä surun kohdatessa Kappeli

Anna Tallgren, laulu, koskettimet, kitara ja sovitukset Riikka Lehtonen, laulu ja Kaisa Kuusela, tekstit

Sanoja surusta -konsertissa edetään sanoin ja sävelin läpi surun ja menetyksen eri vaiheiden syvästä lohduttomuudesta ja surusta orastavaan toivoon, iloon ja kaipaukseen. Konsertissa esitettävät laulut ovat niin perinteisiä klassikoita kuin uudempaakin musiikkia ja kaikkea siltä väliltä. Konsertissa kuullaan myös Anna Tallgrenin siihen säveltämät 4 laulua. Tekstit puolestaan kuljettavat kuulijaa puolestaan laulusta ja tunnelmasta toiseen. Konsertin sanomana on toivo, rakkaus ja lohtu, jotka ovat läsnä myös raskaimmilla hetkillä vaikkakin ehkä näkymättömissä.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Kuvassa Riikka Lehtonen ja Anna Tallgren.

Vanha kirkko

Kansanlaulukirkko

Taina Sulkanen, Sari Salmi, Pelimanniyhtye Raimo Raussi viulu, Anne Luostarinmäki viulu, Jaana Lamberg huilu, Liisa Miettinen basso ja Kirsi Jaakkola harmonikka

Vojakkalan lava, Vojakkalantie 113

Seurakunnallinen yhteislaulutilaisuus, mm. Ilkka Juotteen lauluja

Tilaisuudessa mukana, Ilkka Juote, Ulla Lähdekorpi, seurakunnan nimikkolähetit Arto ja Mirja Hukari Japanista, EL:n Lopen kuoro.

Sajaniemen Taidemäellä (Sajatie 413, Sajaniemi)

Virsilaulutilaisuus

Taina Sulkanen ja Tuomas Hynynen