Isoskoulutus

Isoskoulutus Virastotalo

Isoskoulutusporukka kokoontuu leirien lisäksi muutaman kerran talven ja kevään mittaan pohtimaan isosen tietoja ja taitoja.

8.2. Osallistumme nuortenporukalla Yhteisvastuu-keräykseen lipaskerääjinä Lopen kirkonkylällä. Säänmukainen varustus.

www.yhteisvastuu.fi

Viikkotapaamisissa pohditaan isosena ja ihmisenä kasvamista, kehittymistaä ja oppimista. Leireillä puolestaan laitetaan opitut taidot käyttöön.

Tärkein osa isostoimintaa on osallistuminen nuoren seurakunnan yhteisiin juttuihin, kuten  nuorteniltoihin, konsertteihin, leireille ja erilaisiin tapahtumiin!

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

vs. seurakuntapastori

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

Virastotalo

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä.

Lopen Yläkoulu & Lukio

Koulupäivystys

Nuorisotyöntekijä on tavattavissa Lopen Yläkoululla ja Lukiossa kerran-pari kuukaudessa, erikseen sovittaessa useamminkin.

Virastotalo

Isoskoulutus