Kaikkien kokkis!

kaikilla (vauvasta vaariin ja mummoon) avoin kokkikerho

Kaikkien kokkikset (eli kaikille tarkoitetut kokkikerhot kokoontuvat nuortentilassa Pilpalantie 3, Loppi)

• 2.5. Vappuhulinaa. Tarjolla ainakin munkkeja ja simaa.

Ruuan syöminen on tylsää yksin. Tervetuloa siis kaikille avoimeen kokkikerhoon. Kokkikerhossa valmistamme yhdessä ruokaa, katamme pöydän kauniisti ja ennen kaikkea, syömme yhdessä ruokarukousta unohtamatta. Kaikkien kokkis kokoontuu kirkkoherranviraston alakerran nuortentilassa. Ruokana on niin pienille kuin isommillekin maistuvaa kotoista ruokaa. Iltapäivä alkaa askartelulla klo 15 ja noin klo 16 aloitetaan kokkailu. Askarteluja voi toki jatkaa kokkailun lomassakin. Kaikkien kokkikseen ovat nimensä mukaisesti kaikki tervetulleita, mutta ilmoittaudu kuitenkin diakonissa Auli Kovalaiselle p. 050-3833480 tai auli.kovalainen@evl.fi.  Kaikkien kokkis on maksuton.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Lopen kirkko

Messu

liturgina Sari Salmi, saarna lähetti Arto Hukari, kanttorina Taina Sulkanen, lähetyssihteeri Ulla Lähdekorpi

Vojakkalan lava, Vojakkalantie 113

Seurakunnallinen yhteislaulutilaisuus, mm. Ilkka Juotteen lauluja

Tilaisuudessa mukana, Ilkka Juote, Ulla Lähdekorpi, seurakunnan nimikkolähetit Arto ja Mirja Hukari Japanista, EL:n Lopen kuoro.

Kerhotila Koppis

Käsityö-olo-rupattelupiiri

Tule yksin tai ystävän kanssa!