Vohvelikahvila on Tour!

Vohvelikahvila on Tour! Launosten kerhotila

Vohvelikahvila Launosten Kirkkiksellä!

Vohvelikahvila on Tour!!

Tule nauttimaan kevään ilosta, muistelemaan menneitä sekä askartelemaan uutta, ihastuttavaan Vohvelikahvilaan. Vohvelikahvilassa on mahdollista tehdä käsitöitä kouluajoilta tutusta vohvelikankaasta. Jos sinulla on tallessa lapsuuden vohvelikangastöitä, niin tuo niitä mukanasi yhdessä ihasteltavaksi. Jos et ole koskaan tehnyt mitään vohvelikankaasta, tule silti, opetellaan yhdessä.

Vohvelikahvila lähtee keväiselle kierrokselle seuraavasti:

Kirkkis 28.5 klo 13-15(seurakunnan kerhotila Launosten koululla)

Tarjolla on vohveleita niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä sekä tietenkin kahvia ja vohvelikeksejä. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi. Käsitöihin tarvittavat materiaalit tulevat seurakunnalta.

Tervetuloa siis kaikki vohvelisankarit vauvasta vaariin!!

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Lopen kirkko

Messu

liturgina Sari Salmi, saarna lähetti Arto Hukari, kanttorina Taina Sulkanen, lähetyssihteeri Ulla Lähdekorpi

Vojakkalan lava, Vojakkalantie 113

Seurakunnallinen yhteislaulutilaisuus, mm. Ilkka Juotteen lauluja

Tilaisuudessa mukana, Ilkka Juote, Ulla Lähdekorpi, seurakunnan nimikkolähetit Arto ja Mirja Hukari Japanista, EL:n Lopen kuoro.

Kerhotila Koppis

Käsityö-olo-rupattelupiiri

Tule yksin tai ystävän kanssa!