Kansanlaulukirkko

Vanha kirkko

Taina Sulkanen, Sari Salmi, Pelimanniyhtye Raimo Raussi viulu, Anne Luostarinmäki viulu, Jaana Lamberg huilu, Liisa Miettinen basso ja Kirsi Jaakkola harmonikka

Vietämme jo perinteiseksi tullutta Kansanlaulukirkkoa myös vuonna 2018. Sävelmät ovat vanhoja ja tuttuja suomalaisia kansanlauluja, joihin hengelliset tekstit on tehnyt Anna-Mari Kaskinen.

Kolehti oman seurakunnan lähetystyölle.

Raimo Raussi on Kanta-Hämeen Kansanmusiikin Ystävien oltermanni.

14.8.1978 Vanhassa kirkossa äänitettiin radio-ohjelma, jossa mm. Kanta-Hämeen Pelimannit esiintyi Raimo Raussin johdolla. Ohjelmistossa oli Raimo Raussin tätä tilaisuutta varten säveltämä menuetti Tarinaa Kaakkomäeltä. Kansanlauluhartaus alkaa tänä vuonna tällä 40-vuotisjuhlaansa viettävällä kappaleella.

Lopen kirkko

Messu

liturgina Sari Salmi, saarna lähetti Arto Hukari, kanttorina Taina Sulkanen, lähetyssihteeri Ulla Lähdekorpi

Lopen kirkko

Lähetysvieraat kirkkokahvilla

Tervetuloa tapaamaan nimikkolähettejämme Mirja ja Arto Hukaria

Vojakkalan lava, Vojakkalantie 113

Seurakunnallinen yhteislaulutilaisuus, mm. Ilkka Juotteen lauluja

Tilaisuudessa mukana, Ilkka Juote, Ulla Lähdekorpi, seurakunnan nimikkolähetit Arto ja Mirja Hukari Japanista, EL:n Lopen kuoro.