Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta Lopen kirkko

"SIPERIAN KARHU" YRJÖ NIEMI LOPEN KIRKOSSA ke 10.10.18 klo 19.30.

Hämeenlinnalainen Yrjö Niemi on saanut hauskaksikin lempinimekseen "Siperian karhu" varmaan voimailuharrastuksestaan ja kauan jatkuneesta Siperian työstään.  Pääsemme tässä ehtoossa hänen kanssaan kuvien myötä Siperian matkalle, kaukaisimmat kohteet ovat 10.000 kilometrin päässä.

lTässä illassa Yrjö Niemi kertoo hengellisestä työstä Siperiassa, seurakuntien perustamisesta. seurakuntaelämästä. sen haasteista, eri kansoista, erikoisuutena vankilatyö Venäjän suurimmalla vankila-alueella. Hän näyttää kuvia myös Siperian upeasta luonnosta, joka yllättää mahtavuudellaan ja kauneudellaan.

Yrjö Niemellä on takanaan 25 vuotta "Siperian elinkautisesta" eli hän on toiminut tämän ajan Inkerin kirkon pappina tällä valtavalla alueella, neljä vuotta päätoimisesti ja muun ajan osatoimisesti. Päätyönsä hän on tehnyt Hämeenlinnassa.

Tässä sanan ja rukouksen illassa musisoi Lopen kappalainen Ilkka Juote EL-kuoron kanssa.

Kappalainen

Vastuualueena aikuistyö sekä lapsi- ja perhetyö

Lopen Yläkoulu & Lukio

Koulupäivystys

Nuorisotyöntekijä on tavattavissa Lopen Yläkoululla ja Lukiossa kerran-pari kuukaudessa, erikseen sovittaessa useamminkin.

Kerhotila Koppis

Teetä ja Raamattua

Keskiviikkoisin klo 18.30 (ei 10.10.)

Virastotalo

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä.