su 4.11. kello 10.00

Legokirkko (Messu) klo 10 kirkossa, brunssi kirkon seurakuntasalissa klo 9-10 (huom! aika) Lopen kirkko

Liturgi Tuomas Hynynen, kanttori Taina Sulkanen, Saija Lohikoski, Sirpa Stenblom ja lastenohjaajat

Legokirkkoa ovat etukäteen valmistelleet 1-3lk leiriläiset, kaakaopyhisläiset sekä päivä-, perhe- ja vauvakerholaiset.

Lapsille jaetaan tullessa lisäksi kirkon ajaksi pieni pussi legoja,  joista rakennetaan omia rukouksia.

Kolehtiin voi tuoda rahan sijasta itselle tarpeettomia ja ehjiä/käyttökelpoisia leluja, jotka lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille lähellä ja kaukana.

BRUNSSI ON TÄYNNÄ! Huom! Brunssi klo 9 seurakuntasalissa. Ilmoittaudu brunssille Sirpalle viimeistään torstaihin 1.11. klo. 16 mennessä puh. 050 3739 356. Hnta 5€/perhe tai 2,5€/henkilö.

Kappeli

Viikkomessu

Joulun ajan viikkomessu Kappelissa

Lopen kirkko

Messu (3. adventtisunnuntai)

Liturgina Ilkka Juote, kanttorina Taina Sulkanen. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi.

Lopen kirkko

Messu (4. adventtisunnuntai)

Liturgina Ilkka Juote, kanttori Taina Sulkanen. Kirkkokahvit seurakuntasalissa .