Maata Näkyvissä -festarit ´18

la 17.11. kello 07.00 - su 18.11. kello 02.00

Maata Näkyvissä -festarit ´18

Gatorade Center ja Turun Messu- ja kongressikeskus, Artukaistentie 8, 20210 Turku

Perinteinen päiväreissu Maata Näkyvissä -festareille Turkuun!

Lopen seurakunta järjestää päiväreissun Turkuun. Lähdemme lauantaina aikaisin aamusta ja palaamme Lopelle aikaisin aamuyöllä sunnuntain puolella. Reissun hinta on 25€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot / Kari M.

- - -

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 34. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen. Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan, Paattisten seurakunnan ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Viikonlopun aikana jokaisella festarivieraalla on mahdollisuus osallistua erilaisiin pienryhmäluentoihin ja -keskusteluihin sekä henkilökohtaiseen sielunhoitoon.

Maata Näkyvissä festareilla ei sanoman sisällöstä tingitä – alusta asti evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on ollut tapahtuman keskiössä.

Lue lisää festareiden omilta sivuilta

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

vs. seurakuntapastori

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

Lopen Yläkoulu & Lukio

Koulupäivystys

Nuorisotyöntekijä on tavattavissa Lopen Yläkoululla ja Lukiossa kerran-pari kuukaudessa, erikseen sovittaessa useamminkin.

Virastotalo

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä.

Virastotalo

Nuortenilta