Isoskoulutus

Isoskoulutus Virastotalo

Isoskoulutusporukka kokoontuu leirien lisäksi muutaman kerran talven ja kevään mittaan pohtimaan isosen tietoja ja taitoja.

Viikkotapaamisissa pohditaan isosena ja ihmisenä kasvamista, kehittymistaä ja oppimista. Leireillä puolestaan laitetaan opitut taidot käyttöön.

Tärkein osa isostoimintaa on osallistuminen nuoren seurakunnan yhteisiin juttuihin, kuten  nuorteniltoihin, konsertteihin, leireille ja erilaisiin tapahtumiin!

.

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

Isoskoulutukseen ja kerhonohjaajaksi ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen sekä kerhonohjaajaksi, Café Backstage. Yhteinen nuortenilta klo 18-20.

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä.

Nuortenilta