Tule keskustelemaan seurakunnan jumalanpalveluselämästä, aikuistyöstä, musiikista ja tiedotuksesta

Lopen kirkko

Mitä seurakunnan jumalanpalveluksissa, aikuistyössä, musiikissa ja tiedotuksessa pitäisi tehdä? Mitä pitäisi muuttaa, kehittää tai jättää pois? Tule keskustelemaan asiasta iltateen ääreen Lopen kirkon seurakuntasaliin 17.4. klo 18.00 alkaen. Paikalla kirkkoneuvoston jäseniä sekä papit ja kanttori.

Jos et pääse paikalle, voit antaa omaa palautettasi sähköpostitse tuomas.hynynen@evl.fi tai nimettömänä palautelomakkeella https://www.lopenseurakunta.fi/palaute

Lopen kirkko

Messu, 2. rippikoulun konfirmaatio

Liturgina Sari Salmi, avustajina Raimo Nisonen ja Kari Mononen, kanttori Taina Sulkanen.

Kesijärven leirikeskus

Kaikille avoimet saunaillat Kesijärven leirikeskuksen vanhalla puolella

Pirjetan Partio lämmittää Kessun rantasaunaa tiistaisin 18.6.-13.8. klo 17-20. Yhteissauna, uimapuku mukaan. Makkaranpaistokin onnistuu, mikäli metsäpalovaroitus ei estä.

Vanha kirkko

Vanhan kirkon iltahartaus