Kylvönsiunaus. Lähtö Kormun koululta ristikulkueena

pe 3.5. kello 09.30

Kylvönsiunaus. Lähtö Kormun koululta ristikulkueena

Kormun koulun pihalta Varvikontielle Laakkosen pellolle

rukoillen suotuisaa kasvun ja sadon vuotta sekä siunausta päätöksentekijöille, sillä nälkä on pahin haasteemme maailmanlaajuisesti ajatellen. Kylvönsiunaustoimituksen jälkeen on vielä mehu- ja pikkuleipätarjoilu. Järjestelyihin Lopen seurakunnan yhteistyökumppaneiksi kylvönsiunauksessa ovat vakiintuneet Eläkeliiton Lopen yhdistys, MTK-Loppi, Lopen ala-asteiden koulut, siunauspaikan kylväjät ym. talkoolaiset. Muu väkikin on tervetullut mukaan.

Kylvönsiunaus nro 21 rukoillen suotuisaa kasvun ja sadon vuotta sekä siunausta päätöksentekijöille, sillä nälkä on pahin haasteemme maailmanlaajuisesti ajatellen. Siunaustoimituksen jälkeen mehu- ja pikkuleipätarjoilu. Järjestelyihin Lopen seurakunnan yhteistyökumppaneiksi kylvönsiunauksessa ovat vakiintuneet Eläkeliiton Lopen yhdistys, MTK-Loppi, Lopen ala-asteiden koulut,  siunauspaikan kylväjät ym. talkoolaiset. Tervetuloa!


Kappalainen
019 426 4125

Vastuualueena aikuistyö sekä lapsi- ja perhetyö

Katso myös

la 15.6. klo 14.00

Kesijärven leirikeskus

"Riemuripari" vuonna 1969 rippikoulunsa käyneille la 15.6. iltapäivällä

Tilaisuus kaikille v. 1969 ryhmille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Arja Niemi s Seppälä arja.niemi@pp2.inet.fitai 050-5831099. Tarkempi kellonaika selviää myöhemmin Arjalta.
ti 18.6. klo 17.00 -20.00

Kesijärven leirikeskus

Kaikille avoimet saunaillat Kesijärven leirikeskuksen vanhalla puolella

Pirjetan Partio lämmittää Kessun rantasaunaa tiistaisin 18.6.-13.8. klo 17-20. Yhteissauna, uimapuku mukaan. Makkaranpaistokin onnistuu, mikäli metsäpalovaroitus ei estä.