Kylvönsiunaus. Lähtö Kormun koululta ristikulkueena

Kylvönsiunaus. Lähtö Kormun koululta ristikulkueena

Kormun koulun pihalta Varvikontielle Laakkosen pellolle

rukoillen suotuisaa kasvun ja sadon vuotta sekä siunausta päätöksentekijöille, sillä nälkä on pahin haasteemme maailmanlaajuisesti ajatellen. Kylvönsiunaustoimituksen jälkeen on vielä mehu- ja pikkuleipätarjoilu. Järjestelyihin Lopen seurakunnan yhteistyökumppaneiksi kylvönsiunauksessa ovat vakiintuneet Eläkeliiton Lopen yhdistys, MTK-Loppi, Lopen ala-asteiden koulut, siunauspaikan kylväjät ym. talkoolaiset. Muu väkikin on tervetullut mukaan.

Kylvönsiunaus nro 21 rukoillen suotuisaa kasvun ja sadon vuotta sekä siunausta päätöksentekijöille, sillä nälkä on pahin haasteemme maailmanlaajuisesti ajatellen. Siunaustoimituksen jälkeen mehu- ja pikkuleipätarjoilu. Järjestelyihin Lopen seurakunnan yhteistyökumppaneiksi kylvönsiunauksessa ovat vakiintuneet Eläkeliiton Lopen yhdistys, MTK-Loppi, Lopen ala-asteiden koulut,  siunauspaikan kylväjät ym. talkoolaiset. Tervetuloa!

Kappalainen

Vastuualueena aikuistyö sekä lapsi- ja perhetyö

Kesijärven leirikeskus

Kaikille avoimet saunaillat Kesijärven leirikeskuksen vanhalla puolella

Pirjetan Partio lämmittää Kessun rantasaunaa tiistaisin 18.6.-13.8. klo 17-20. Yhteissauna, uimapuku mukaan. Makkaranpaistokin onnistuu, mikäli metsäpalovaroitus ei estä.

Hautausmaa, Kappeli

Hautausmaakävely

tutustutaan Sakari Pälsin lähipiiriin Lopella ja sekä hänen kirjoissaan olevien hahmojen "esikuviin"

Kesijärven leirikeskus