Yö kirkossa

la 2.11. kello 18.00 - su 3.11. kello 10.00

Yö kirkossa Lopen kirkko

Tervetuloa yökylään kirkkoon

Oletko koskaan miettinyt, mitä kirkossa tapahtuu yöllä? Tule ottamaan siitä selvää yökyläilemällä kirkossa la 2.11 klo 18 alkaen.

Illan aikana valmistelemme yhdessä sunnuntain perhemessua, suunnistamme kirkossa, ihastelemme kynttilöin valaistua hautausmaata, syömme iltapalaa ja hiljennymme iltahartauteen.

Mukaan tarvitset mm. oman yösijasi eli makuualustan, makuupussin sekä tyynyn. Myös hammasharja ja yöpuku kannattaa pakata mukaan. Yökyläily on tarkoitettu kaikille, ei vain lapsille. Yli 10-vuotiaat voivat tulla ilman aikuista tai isosisarusta. Pienemmät tarvitsevat mukaansa huoltajan. Sunnuntaina on mahdollista osallistua brunssille sekä perhemessuun. Yöpyminen on maksuton.

Ilmoittautumiset Saijalle saija.lohikoski@evl.fi

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

Virastotalo

Aamupuuro

Tule yksin tai ystävän kanssa

Virastotalo

Vauvakammari

0-2 -vuotiaiden vauveleiden ja heidän aikuistensa oma kerho. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Vojakkalan Kylätalo

Vanhemman väen kerho