Brunssi seurakuntasalissa klo 9, perhemessu kirkossa klo 10

Lopen kirkko

Liturgina Sari Salmi, kanttorina Taina Sulkanen, avustajina Saija Lohikoski, Sirpa Stenblom ja lastenohjaajat. Messussa ovat mukana myös seurakunnan päiväkerholaiset ja kaakaopyhisläiset, jotka ovat leiponeet ehtoollisleivän.

Brunssi ennen perhemessua, messun jälkeen ei ole kirkkokahvia.
Brunssi 5€/perhe tai 2,50€/hlö.
Ilmoittautuminen brunssille viim. perj. 1.11. Sirpalle, sirpa.stenblom@evl.fi tai 050 373 9356.

Kirkon "yökyläilijät" ovat piilottaneet kirkkoon aarteen etsittäväksi. He ovat myös koristelleet kirkon.

Messua alkua odotellessa koko perhe voi etsiä aarretta ja tutustua ehtoollisaiheiseen diodraamaan musiikkisalissa.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Messu, sadonkorjuun kiitospyhä

Liturgina Ilkka Juote, kanttorina Taina Sulkanen, Hausjärven kirkkokuoro joht. Evi Kant. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi

Messu, partiomessu

Liturgina Tuomas Hynynen, kanttorina Eveliina Jurkka, avustajana Saija Lohikoski. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi

Pyhäinpäivän messu

Messussa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Lopen seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään jokaiselle muistokynttilä. Muiden seurakuntien jäsenille, jotka ovat Lopella siunattu/haudattu, sytytetään yksi yhteinen muistokynttilä. Liturgina messussa on Tuomas Hynynen, avustajana Ilkka Juote.