Brunssi seurakuntasalissa klo 9, perhemessu kirkossa klo 10

Lopen kirkko

Liturgina Sari Salmi, kanttorina Taina Sulkanen, avustajina Saija Lohikoski, Sirpa Stenblom ja lastenohjaajat. Messussa ovat mukana myös seurakunnan päiväkerholaiset ja kaakaopyhisläiset, jotka ovat leiponeet ehtoollisleivän.

Brunssi ennen perhemessua, messun jälkeen ei ole kirkkokahvia.
Brunssi 5€/perhe tai 2,50€/hlö.
Ilmoittautuminen brunssille viim. perj. 1.11. Sirpalle, sirpa.stenblom@evl.fi tai 050 373 9356.

Kirkon "yökyläilijät" ovat piilottaneet kirkkoon aarteen etsittäväksi. He ovat myös koristelleet kirkon.

Messua alkua odotellessa koko perhe voi etsiä aarretta ja tutustua ehtoollisaiheiseen diodraamaan musiikkisalissa.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Lopen kirkko

Messu, 2. adventtisunnuntai (muualle v. 2020 menevien riparilaisten oma messu)

Liturgina Tuomas Hynynen, kanttorina Anne Laulajainen. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi

Messu, 3. adventtisunnuntai

Liturgina Ilkka Juote, kanttorina Anne Laulajainen. Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi.

Messu, 4. adventtisunnuntai