Keskusteluilta ympäristöasioista Lopen seurakunnassa

Lopen kirkko

Tule tutustumaan seurakunnan ympäristökatselmuksen tuloksiin ja keskustelemaan, miten toimimme tulevaisuudessa

Lopen seurakunnassa toteutetaan syksyn 2019 aikana ympäristökatselmus. Sen perusteella arvioidaan, yritämmekö saada seurakunnalle Kirkon ympäristödiplomin.

Illan aikana katselmuksen toteuttaja Kaisa Kauranen esittelee ympäristökatselmuksen tuloksia, ja tämän jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheesta yhdessä.

Paikalla keskustelemassa on työalan työntekijöitä ja kirkkoneuvoston jäseniä. Keskustelua johtaa kirkkoherra Tuomas Hynynen.

Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Keskustelu alkaa klo 18.00 kirkon seurakuntasalissa ja kestää enintään noin 1t 30 minuuttia.

Lisätietoja ympäristökatselmuksesta ja sen toteutuksesta antaa Ilkka Juote.

Lopen kirkko

Messu, rovastikunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä

Liturgi Sari Salmi, kanttorina Sulo Kolari

Kerhotila Koppis

Lähetyksen päiväpiiri

Tule mukaan lähetyksen päiväpiiriin, valmistamme tuotteita myytäväksi lähetystyön hyväksi.

Kerhotila Koppis

Teetä ja Raamattua