Perhesähly Launosten koululla (viimeinen kerta)

Launosten koulun liikuntasali

sählyä koko perheelle (Ilmoittautumiset Saijalle)

Perhesählyssä koko perhe voi nauttia liikunnan riemusta muiden perheiden kanssa. Sählyt ovat tarkoitettu lähinnä alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Sählyt ovat maksuttomia, mutta oma maila, pallo, sisäpelikengät sekä juomapullot mukaan (toki muutamia lainamailoja on tarjolla).

Launosten perhesähly vaatii ilmoittautumisen. Ilkivallan vuoksi ovi pidetään lukossa ennen sählyä ja sen aikana.

llmoittautumiset: Saijalta p. 050-3598349 tai etunumi.sukunimi@evl.fi

.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ

Lopen kirkko