Retki Vivamoon Ihmeellinen Ilo-musiikkinäytelmään

vivamon raamattukylä, Lohja

Retki Vivamon raamattukylän jouluvaellukselle

Jo perinteeksi muodostunut jouluinen retki Vivamon raamattukylään järjestetään perjantaina 13.12.2019. Lähtö kirkkoherranviraston parkkipaikalta klo 16.15 ja paluu samaan paikkaan noin klo 21. Retken hinta on 15€ aikuiset ja 10€ lapset (3-12v.). Alle 3-vuotiaat pääsevät mukaan veloituksetta. Hinta sisältää matkan, vaelluksen sekä joulupuuron ja -kahvin vaelluksen jälkeen. Hinnasta on mahdollista anoa maksuvapautusta taloudellisin perustein.

Vaellus ei ole pitkä ja se sopii mainiosti perheen pienimmillekin. Reitin voi kulkea myös lastenvaunujen kanssa. Kesto on noin 1h. Vaellus tapahtuu ulkona, joten kannattaa pukeutua säänmukaisesti.

Vivamon Raamattukylän Ihmeellinen Ilo-musiikkinäytelmässä ensimmäisen joulun tapahtumat heräävät eloon vaeltajien silmien edessä. Vaeltajat kulkevat matkan, joka alkaa Nasaretista, Marian ja Joosefin kotikaupungista. Matka jatkuu Juudean vuorimaille, Elisabetin luo. Sieltä kuljetaan Betlehemin kaupunkiin, joka on täynnä väkeä. Kaikki majatalot ovat täynnä, mutta pieni poika lähtee näyttämään tietä väsyneille vaeltajille. Paimenet ovat vartiossa Betlehemin kedolla. Äkkiä taivaallinen enkelijoukko kertoo paimenille suuren ilosanoman: ”Teille on syntynyt vapahtaja!”. Matka jatkuu pieneen talliin, jossa odottaa joulun ihme.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset pe 29.11 klo 16 mennessä kirkkoherranvirastoon p.050-4264100 tai loppi.seurakunta@evl.fi

Launosten kerhotila Kirkkis

Kaakaopyhis, Kaakkis