Nuortenleiri

pe 24.4. kello 18.00 - su 26.4. kello 13.00

Nuortenleiri Kesijärven leirikeskus

Nuortenleiri Kesijärvellä. Mitä tänä keväänä tapahtuu? Tule mukaan suunnittelemaan!

Lopen seurakunnan nuorten kevätleiri Kesijärvellä. Hinta 25€.  Ilmoittautumiset nuorisotyöntekijöille. Ilmoittautuneille lähetetään lähempänä leiriä leirikirje, josta ilmenee leirin tarkempi alkamis- ja päättymisaika, sekä muu ennakkoon tarvittava informaatio.

Haluatko tulla ideoimaan leirin ohjelmaa? Haluatko tulla mukaan toteuttamaan ohjelmaa leirillä? Laita viestiä, nykäise hihasta, kerro ideasi! :-D

Lisätietoja saat nuorteniltojen aikana työntekijöiltä!

TERVETULOA MUKAAN!

.

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö

Nuortenilta

Nuorteilta on ilta juuri Sinulle. Paikka pysähtyä. Paikka kohdata kavereita. Paikka hiljentyä. Paikka vain olla.