EtäKaakkis WhatAppissa

pe 1.5. kello 13.00 - pe 1.5. kello 16.00
Kuvassa on kaakaomukeja

Kaakkis on siirtynyt WhatsAppiin, tervetuloa mukaan!

Kaipaako koululaisesi kivaa tekemistä ja seuraa iltapäivien ajaksi?

Seurakunnan tuttu Kaakaopyhis aloittaa nyt alakoululaisten omana WhatsApp -ryhmänä, ”EtäKaakkiksena”. Tavoitteena on olla läsnä koululaisten iltapäivissä ja keksiä yhdessä kivaa tekemistä ja puuhaa. Iltapäivien aikana ryhmässä mm. vaihdetaan kuulumisia, jaetaan askarteluvinkkejä, haastetaan liikkumaan ja pidetään pieniä yhteisiä hartaushetkiä. EtäKaakkis kokoontuu arkipäivisin klo 13–16.

Jos lapsesi haluaa liittyä ryhmään ja käyttää WhatsAppia, huoltaja lähettää lapsen puhelinnumeron, nimen ja asuinpaikan tiedot Lopen seurakunnan nuorisotyönohjaajan Saija Lohikosken numeroon 050-3598349. Mukana EtäKaakkiksessa on myös seurakunnan lastenohjaaja Varpu Takatalo 045-6358624.

Jos osallistujia tulee paljon, perustamme omat ryhmät eri kylille. Seurakunnan työntekijät seuraavat keskusteluja koko ajan.

Ryhmä perustetaan poikkeusolojen ajaksi. Kun ryhmän toiminta lakkaa, kaikki tiedot poistetaan. Lisätietoja voi kysellä Saijalta tai Varpulta.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri
.

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö