Messu Lopen kirkossa

Lopen kirkko

Liturgina Tuomas Hynynen, kanttorina Taina Sulkanen. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi. Tervetuloa osallistumaan paikan päälle tai Facebookin välityksellä!

Jumalanpalvelukseen voi osallistua paikan päällä Lopen kirkossa tai Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta. Lähetys Facebookissa alkaa noin klo 9.55. Lähetystä voi seurata, vaikkei olisi kirjautunut Facebookiin. Tallenne on katsottavissa viikon ajan.

Palvelukeskus Eedilässä jumalanpalvelusta voi seurata keskusradion kautta.

Palveluvuorossa
Liturgi Tuomas Hynynen
Kanttori Taina Sulkanen
Suntio Anu Korpioksa
Avustajat Pekka Hutri, Päivi Hutri
Striimaus Saija Lohikoski

Rippi
Synnintunnustus 704
Synninpäästö 716

Tekstit
Saarn. 8: 16-17
Ef. 4: 1-6
Joh. 15: 1-10

Virret ja muu musiikki
134: 1-3, alkusoitto J. Haapasalo
134: 4
Jakeita päivän psalmista 95
180: 1, 3, 7
S. Rintamäki: Jumalamme, suuruuttasi (vk 902)
137: 3
J. Jakoleff: Aamen

Kolehti
Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen    Kirkkohallituksen kautta. Tällä keräyksellä ei ole rahankeräyslupaa, joten kolehti kerätään vain kirkossa.

Tervetuloa kirkkoon!

Lopen kirkossa noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä kesällä 2020. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin. Turvavälit huomioiden kirkkoon mahtuu noin 50-100 henkeä. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat kirkkoon, mutta huomioithan, että kirkkoon ei voida ottaa enempää ihmisiä kuin turvallisesti mahtuu.

Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi osallistua tilaisuuksiin eivätkä tulla kirkkoon. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut henkilö ei voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.