Lopen vanhan kirkon iltahartaus

Vanha kirkko

Sari Salmi ja Taina Sulkanen, striimaus Anu Korpioksa. Tervetuloa paikan päälle tai osallistumaan Facebookin välityksellä

Vanhan kirkon iltahartaudet kesäaikana 4.6. -27.8.2020 torstai-iltaisin klo 20.

Iltahartauteen voi osallistua paikan päällä Vanhassa kirkossa. Lisäksi hartaus striimataan ja hartauteen voi osallistua Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta. Lähetys alkaa pari minuuttia ennen hartauden alkua. Hartaus on katsottavissa seurakunnan Facebook-sivulla viikon ajan.

Lopen Vanhassa kirkossa noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä kesällä 2020. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin. Turvavälit huomioiden kirkkoon mahtuu noin 20-30 henkeä. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat Vanhaan kirkkoon, mutta huomioithan, että kirkkoon ei voida ottaa enempää ihmisiä kuin turvallisesti mahtuu.

Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi osallistua tilaisuuksiin eivätkä tulla kirkkoon. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut henkilö ei voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.

Synnintunnustus 702

Virret: