Messu ja rippikoululaisten konfirmaatio Lopen kirkossa

Lopen kirkko

Liturgina Tuomas Hynynen, kanttorina Anne Laulajainen

Tervetuloa kirkkoon!

Mikäli et pääse paikalle, voit seurata jumalanpalvelusta suorana lähetyksenä Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta. Lähetys alkaa noin 9.55.

Liturgi Tuomas Hynynen
Kanttori Anne Laulajainen
Suntio Anu Korpioksa
Avustajat Riitta Suonurmi, Riku Saario, Julia Mustajoki, Viivi Riikonen, Emma Suosilta, Tea Suosilta
Striimaus Kiia Saikkonen

Rippi

Synnintunnustus 704

Musiikki

Marko Hakanpää: Trumpettisävelmä
Virsi 135
Virsi 442

Pekka Simojoki: Kaksi tavallista kättä
Virsi 517: 1-2
Virsi 490: 2, 5
Marko Hakanpää: Kesäfanfaari

Raamatunteksti:
Matt: 16: 13-19

Kolehti:

Raamatunkäännöstyöhön Afrikassa ja Aasiassa Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta.

FI83 2070 1800 0283 25
Viitenumero 79002

Keräyslupa RA/2017/54, Manner-Suomi
www.sekl.fi

---

Lopen kirkossa noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä kesällä 2020. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin. Turvavälit huomioiden kirkkoon mahtuu noin 50-100 henkeä. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat kirkkoon, mutta huomioithan, että kirkkoon ei voida ottaa enempää ihmisiä kuin turvallisesti mahtuu.

Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi osallistua tilaisuuksiin eivätkä tulla kirkkoon. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut henkilö ei voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.