Läyliäisten rukoushuoneen iltakirkko

Rukoushuone

Tervetuloa osallistumaan paikan päälle tai Facebookin välityksellä. Mukana Ilkka Juote ja Anne Laulajainen.

Tervetuloa!

Iltahartauteen voi osallistua paikan päällä rukoushuoneella. Lisäksi hartaus striimataan ja hartauteen voi osallistua Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta. Lähetys alkaa pari minuuttia ennen hartauden alkua. Hartaus on katsottavissa seurakunnan Facebook-sivulla viikon ajan.

Tänä kesänä iltahartauden jälkeen ei välttämättä teetarjoilua.

Läyliäisten rukoushuoneella noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä kesällä 2020. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin. Turvavälit huomioiden kirkkoon mahtuu noin 20-30 henkeä. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat rukoushuoneelle, mutta huomioithan, että rukoushuoneelle ei voida ottaa enempää ihmisiä kuin turvallisesti mahtuu.

Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi osallistua tilaisuuksiin eivätkä tulla kirkkoon. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut henkilö ei voi tulla rukoushuoneelle edes kasvomaskin kanssa.