BAROKKIKONSERTTI - “Le Retour” Viola da gambat

la 8.8. kello 16.00 - la 8.8. kello 17.15
Vanha kirkko

Johanna Kilpijärvi, bassogamba ja Maija Lampela, pardessus de viole ja bassogamba

Maija Lampela ja Johanna Kilpijärvi soittavat Suomessa harvoin kuultua barokinaikaista jousisoitinta, viola da gambaa, joka on läheistä sukua luutulle. Kauniisti gamboilla -konsertissa kuullaan musiikkia 1600- ja 1700-luvuilta mm. François Couperinilta, Tobias Humelta ja Sainte-Colombelta.

Konsertissa on n. 15 min. väliaika, jotta istuminen penkeissä onnistuu.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Tervetuloa!

Lopen Vanhassa kirkossa noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä kesällä 2020. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin. Turvavälit huomioiden kirkkoon mahtuu konserttitilanteessa 40-50 henkeä. Tämä vielä voimassa, mikäli suositukset jatkuvat elokuussa. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat Vanhaan kirkkoon, mutta huomioithan, että kirkkoon ei voida ottaa enempää ihmisiä kuin turvallisesti mahtuu.

Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi osallistua tilaisuuksiin eivätkä tulla kirkkoon. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut henkilö ei voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.

Kuva: Gustav Larsson