GOSPELKONSERTTI, Hänen äänensä - Siiri & Laura

Kuvassa Siiri ja Laura
Lopen kirkko

Siiri Kangas ja Laura Autio, laulu ja Joonatan Rautio, piano

Siiri & Laura alkoivat säveltää yhdessä hengellisiä kappaleita alkuvuodesta 2019. Yhteisen duon perustaminen tapahtui kuin itsestään, kun he huomasivat, että monet samat Raamatun tekstit puhuttelivat heitä. Niiden inspiroimana duo on säveltänyt ja sanoittanut suuren osan kappaleistaan. Molemmat laulajista haluavat musiikillaan kertoa Jeesuksesta, Jumalan ihmeellisestä armosta ja pelastuksesta. Siiri & Laura julkaisi ensimmäisen sinkkunsa ''Hänen äänensä'' 17.4.2020.

Konsertissa esiintyvät Siiri & Laura, laulu ja Joonatan Rautio, piano. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa. On edelleen hyvä muistaa turvavälit sekä sen, että flunssaoireisena ei pidä lähteä liikkeelle. Konsertti striimataan seurakunnan facebook-sivuilla. Tervetuloa!