Jatkosodan päättymisen seppeleenlasku Lopen Veteraanipuistossa

la 19.9. kello 13.15 - la 19.9. kello 13.30
Veteraanipuisto, Urheilutie 2, Loppi

Jatkosodan päättymisen seppeleenlaskuun voi osallistua sekä paikan päällä että Facebookin kautta. Seppeleenlaskun jälkeen ei pidetä juhlatilaisuutta muiden vuosien tapaan.

Jatkosodan päättymisen muistopäivää vietetään lauantaina 19.9.2020. Lopella päivää juhlitaan perinteiseen tapaan veteraanijärjestöjen seppeleenlaskulla Veteraanipuistossa klo 13.15. Veteraanipuisto sijaitsee kirkonkylän urheilukentän kulmassa, osoitteessa Urheilutie 2.

Koronatilanteen vuoksi perinteistä juhlatilaisuutta Eedilässä ei valitettavasti voida tänä syksynä pitää. Järjestäjät pahoittelevat juhlatilaisuuden perumista.

Seppeleenlaskuun voi osallistua sekä paikan päällä että Facebookin kautta osoitteessa www.facebook.com/lopenseurakunta

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö