Messu, Partiomessu

su 20.9. kello 10.00 - su 20.9. kello 11.30
Lopen kirkko

Palveluvuorossa: Liturgi Sari Salmi &Kanttori Taina Sulkanen & Suntio Anu Korpioksa & Avustajat Leena Vesto, Outi Siirola, partiolaiset & Bändi Kari Mononen ja Riku Saario (kitara), Kiia Saikkonen (ukulele), Mikko Simola (basso) & Striimaus Saija Lohikoski. Kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Tervetuloa kirkkoon!

Lopen kirkossa noudatetaan suositusten mukaisia turvavälejä ja viranomaisohjeita. Piispat suosittelevat, että jumalanpalveluksissa henkilömäärä koronaviruksen leviämisen estämiseksi suhteutetaan yhä 1-2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. On todennäköistä, että kaikki halukkaat mahtuvat Lopen kirkkoon, mutta huomioithan, että kirkkoon ei voida ottaa enempää kuin mitä turvallisesti mahtuu. Flunssaoireiset ja koronalle altistuneet eivät voi tulla Lopen kirkkoon messuun. Osallistuja voi halutessaan käyttää kasvomaskia, mutta flunssaoireinen tai koronalle altistunut ei voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.

Partiomessun alussa on lupauksen anto. Kaikki laulut ovat  Yhteinen sävel – vihosta.

Alkusoitto: Partiomarssi (säv. J. Sibelius)

Rippi: 704.

Tekstit: 1. Tim. 6: 17-19., Luuk. 10: 38-42.

Laulut: Tule nuotion loimuun, On taivas auki, Meille aurinko paistaa, Sama taivas sama maa, Tuli ikuinen, Luona toisen ihmisen, Sanoilla ja teoilla, Tartu käteen Jumalan.

Kolehti: Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkko ry:n kautta.

Keräyslupa / Insamlingstillstånd 2019-2020 Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa): RA/2018/935. Poliisihallitus 16.10.2018.

Lahjoita tekstiviestillä!

Tue työtämme. Autat meitä auttamaan.

Lähetä viesti 10E TUKI, numeroon 16588.

Lahjoita MobilePayllä!

Siirrä haluamasi summa numerolla 32400.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö